Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Januari 12, 2009

GVS...hehehe!!!

dr kiri : Haikal & Syafiqa (anak aku la), Kimi (anak Alus spupu aku),
Mira (anak Wati Salam) & Azim (anak Ijan Salam)
lg 3 org aku lupala plak namanya...hehehe
aha...thn 2009 bermulala new job aku nie iaitu angkut bdk2 skolah tabika kemas...tp aku amik yg 1 skolah wit anak2 aku la...korang nengok la..gambo ni smpat gak aku sruh bdk2 tu berbaris untie (untie la plak..ahakkksss) nak amik gambo...biasala kannn bdk2 mmg suko bgambo...
dlm kul 7.30 pg aku da gerak da wit van tuk amik bdk2 skolah..kalo pg tu 5 org je yg aku amik..bila wktu balik skolah la ramai ckit..x la penuh sarat van aku ni...+ dlm 3 org je so sumenya geng2 van skola aku ni 8 org including anak2 aku...HAHAHA geng van skolah... :) ayuhhhh GVS!!! HAHAHA
asalnya 2 org je nak tumpang alih2 ramai plak yg nak ikut tmpang...ishh bkn tmpang je tau kena cas la jgak...weiii minyak van tu sape nak byr nanti..aku jugak!!! anw aku pong xtau nak kenakan hrga berapa hinggit last2 aku cas je la RM20 sorang...amacam OK tak?? oklah tu permulaan..ckit ckit naik la kan...hehehe bgtung erge minyak la beb.. :D
thn dpn amik bdk skolah lg tak???? xde maknenya...thn ni jer keje amik bdk skolah thn dpn akak ni nak relax nak + lg satu baby...hehehe planning je kalo ada alhamdulillah... zasss layannn :p

2 ulasan:

ateh... berkata...

hahaha..boleh pulak amik budak2 sekolah..huhuhubgus gak tu..dapat bantu kawan2 kan..mcm ni la klu tahun depan tak + baby..akk amik bas sekolah terus la.. hahahha.klu dapat baby..akk jadi mando bas je kat umah.huhuhu

hezesuze berkata...

tu arrr...penat gak amik bdk skolah ni...emmm xpe dpt jgak pengalaman hidup..hehe