Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Sabtu, Januari 03, 2009

Event potong rambut

Dsbbkan ari persekolahan da nak bermula...so terpaksalah mengemaskinikan smua yg berkaitan dgnnyala...terutama bab potong rambut ni la kan...alkisahnya rambut anak pompuan aku ni mmg dari kecik smpailah skrg never never simpan rmbut pjg...bknnya aku x bagi tp dia yg xnak coz anak aku ni mudah berpeluh (sihat la tu kot!!!) so till now berambut pendek je la..alah kalo dia da beso esok pandai2la dia nak rambut pjg kan...potong rambut kt kedai ke??? ishh tak tak...sape lg kalo tak atok dia yg potongkan rambut...ekceli sejak turun temurun lg ayah aku ni kira potong rambut aku + sepupu aku la...masa kecik2 dulu la...now smua g kedai gunting rambut...hehehe
ah...korang nengok la anak aku ni...sebeno nya dia br bangun tido petang...tu yg matanya kuyu semacammm jer...sib baik dia nak rmbutnya dipotong kalo x...payah beb!!!

tang ni da geli semacam la plak...E2 pun aku dok tunggu smpai rambutnya dipotong kalo tak byk karenah dia ngan atok dia...ngan aku takut la ckit...hehehe..uminya garang tau!!!

After event potong rambut je...apalagi jomla mandi manda...bab tu dia paling suke biasalah bdk2 kan suka main ngan air...aku just perhatikan je...kena perhatikan jgak kalo tak smpai mlm duk main ngan air...kang kecut smuanya...hahaha!!! zassss layannnn :D

emmm bila da siap mandi + pakai baju...haiii cute songgoh anak pompuan aku ni...cayang kakak!!!! muwaaaaaaa!!!!

2 ulasan:

tawakkilboy berkata...

aduh ingt la pulak mase saye kecik2 dulu..pakcik yg potongkan rambut..sampai nangis2 tak nak potong rambut

hezesuze berkata...

skrg potong sndri la ek...