Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Disember 23, 2008

Alamak...ada accident la...

Shrekkkkkk.....BOOM!!!! bunyi kete belanggo la...ahaa apalagi..aku pun berkejar la kluar nengok kejadian yg berlaku dpn rmh aku la...accident antara kete & moto...ni smpat gak la aku amik gambo 4 bukti d tmpat kejadian...ahakkkkss!!!
ni diorg tgh dok nengok penuggang moto (pompuan la...) yg accident tu...aku malas la nak pegi dekat2...bknnya takut tp seraammmm...hehehe. Masa ni aku berkaki ayam je la...x smpat nak pakai selipar...time ni aku x tau la sape yg salah sape yg betul... :D

ni dia moto yg accident tu...ishhh depa park kat rmh aku plak...xpela lgpun diorg da mintak izin...so park la...FREE pun x kena bayar...info yg aku dpt pompuan tu xde lesen yg lain spt road tax, pemakaian topi kaledar smuanya complete...important things buat report polis dulu tp aku yakin dia xkan buat report punya coz lesen xde...x pasal2 dia plak kena jawab ngan polis... ;p

ni dia...bdk pompuan yg accident tu...org sibuk nak settle kan problem aku plak sibuk amik gambo...jgn mare ye...bab2 settle menyettle ni kaum adam je yg reti...haaa korang nengok tangan kanan dia tu...berdarah beb!!! tang C2 je yg aku nampak teruk ckit yg lain OK...sib baik kepala dia xde apa2...sory ek gambo kete x smpat amik coz seberang jalan...BAHAYA!!!! Lpas amik gambo je aku terus lari masuk rmh...bleh!!! :p zasss layannnn



4 ur information, dah byk kali da accident brlaku area rmh ibu aku ni...dpn rmh ada kdai..so kbyakan accident yg berlaku bila kete buat U-turn..ishhh ngeri beb kalo dgr bunyi brek2 kete ni...fobia...yg slalu accident moto la...kira jln dpan rmh ibu aku ni ZONE BAHAYA!!!! so bg sape2 yg lalu area sg pinang dalam ni...so berhati2la ek...jgn bawa laju2 di kawasan kampung...zasss layannn ;p

TUNGGANG DGN SELAMAT, INGATLAH ORG YG TERSAYANG...bknnya

TUNGGANG ORG TSAYANG DGN SLAMAT ...hehehehehehuhuhuhuhahahaha!!!!

2 ulasan:

tawakkilboy berkata...

wah akk..mcm wartawan la pulak saye tngk..sempat gak amik gambr lagi tu...hahahhaa.akk g la buat2 kan air teh o ke kat org yg kene tu.hihihi

YoYo berkata...

ko nie Zie mcm KAK NAM tau?? dgn tak pakai slipe, nyibok pulak tue.. eee.. sabo je la..