Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Disember 22, 2008

Sandel tuk adik..




Salam semua...ahakkks!!! just came back beli sandel si adik ni..sebeno nya design sandel & tmpat aku gi beli sama je yg beza cuma color dia je...bknnya apa anak aku mmg sesuai sgt wit sandel design ni...aku ada gak belikan sport shoes tuk dia tp hampeh...skali jer dia pakai pastu dia ttp nak kan sandel ni...emmm aku beli kat ner??? kat Royal Sporting House, JJ Bdr Bru Klg..dulu saiz sandel dia 7 (USA saiz) ikut saiz sandel ni la kan...tp kaki nya da pjg sikit so aku belilah saiz 8...blik umah aku sruh try mmg sesuaiiii bangat!!! harga??? emm...harga sendel ni RM52.50 lepas diskaun dptlah dlm RM46.60 tp disbbkan ianya sesuai dgn anak aku...tnpa fikir pjg beli jer la....tuk anak kan....aikkk x kan beli sandel anak jer??? betul tak?? emmm aku pong adala shopping ckit2 tp malulah nak tunjuk..hehehe (biarlah rahsia!!!) ;p

Tapi mata aku ni rambang jgak la nengok semuanya SALE 50%, 70%...tinjau2 gak kot2 ada sale 100% hahaha...aku just beli yg patut jer...nak ikut nafsu aku nie mau je aku shop giler2 punya..so far alhamdulillah aku bleh lg tahan nafsu aku tu...E2 pong window shopping jap2 jer...nak balik cpat coz aku guna kete ayah aku...apalagi jom pi shopping....zassss layannnnn :D

p/s tp aku rasa bg ibu bapa yg ada anak yg da berskolah...lupakan la niat nak shopping brg keperluan sndiri dlm bln 12 ni...shopping keperluan anak skolah bleh la...lg penting kan!!! :D

1 ulasan:

tawakkilboy berkata...

best nye klu jadi anak2 kan.dpt je barang.tak payah nak pk2 untuk kumpul duit untuk beli..nak jadi kecik balik la...hahhahaha