Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Disember 26, 2008

Nyam..Nyam..sedapnya..

Spt yg dimaklumkan ari ni aku gi SACC Mall coz menurut causin aku ada SALE kat sana. SAH!!!! mmg ada sale giler2 punya...yg lain aku x heranla kan tp kat butik BONIA sales till 70%..mak oiii byk tu..coz stahu aku butik BONIA ni bknnya slalu buat sale..betul tak??? kalo ada pun sales just 20% je..emmm aku just nengok2 jelah...x beli pong coz x berkenan plak kat ati nie...sory ek aku terforgot plak nak snap gambo bg korang nengok...sibuk window shopping...;p
biasalah kan...kalo jam 1ptg tu kan time lunch...so apalagi jom pi makan dulu...perut da berirama da ni...tmpat yg mmg aku nak tujula kan...SECRET RECIPE...mmg aku suka bangat dgn kek dia...nyam...nyam...haiii camno nak kurus...selero mkn aku ni haa...tp aikkk belasah je la...nanti kempunan plak kan!!! aku tgh tunggu kawan aku si HANEYZA belanjo makan..."weiii haney bila ko nak belanjo ni??? aku tunggu tau..."



nyami...nyamiiiii...


hahaha...jgn ingat aku mkn byak ek!!! tidakkkk...aku just amik kek coklat + air apple hijau ni jer...yg karipap tu..causin aku yg punya...emmm lazatnya... :D


fuyoooo...licin tu!!!! yelah sodap kan rugi kalo x habiskan...x baik membazir...sambil ni aku pun borak2 ngan causin aku tu...bla bla bla....ahakkks aku x ngumpat ek...just share story mory ngan causin aku tu...sory again ek...aku x amik gambo causin aku tu...dia malula..auwww!!!
ekceli aku ada gak la beli something...x payah la tau ek...biasanya pompuan kalo pegi shopping tu apa yg slalu dia beli??? hahahaa....lu pikirla sndiri ek..about RM200 jgakla dibelanjakan huhuhuhu!!!
dlm minggu ni je aku bleh ronda2 coz next week da sibuk nak beli bju skolah anak2...eheh anak aku da nak skolah...cam x caya je...zassss layan.... ;D

1 ulasan:

tawakkilboy berkata...

mak ia..sodap eh..nak ckit...