Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Disember 18, 2008

Lantak ko la dik...

Mmg selalunya anak aku yg kecik ni bila time mandi je dialah hero no 1 yg akan trus gi bilik mandi...bkn apa dia nak cop dulu getah paip tu tuk dia sorang je...abg ngan kakak xleh usik langsung, snang citer xleh ganggu dia mandila kan!! Kalo dia dpt getah tu bknnya dia nak mandi just main pancut2 gitu...haa..jgn slah erti ya...E2 salah satu habbit dialah kan...tp yg nak aku citer ni after mandi, habbit yg paling ketara yg aku perasan ialah dia suka catwalk dulu 1 rmh pastu plak nak mkn itulah, nak mkn jajan la...ishhhh mmg time ni aku da naik fed up da dgn perangai dia..mula2 tu naik angin jgak la tp lama kelamaan...haiii just ignore je bila dia da mcm tu...bila dia da bosan pastu plak nampak umi dia buat x layan dia...apalagi dia akan dgn sendirinya dtg pujuk aku...tang ni yg aku xleh tahan nak gelak pun ada...dia akan panggil aku "umi...umi...adik da mandi..." kira ayat pujuk la tu...ishhh aku apalagi buat2 jual mahal la (mcm aku dgn hubby aku dulu la...hehehe) bila aku da tergelak tu almaklumlah yek kira da settle la tu...huhuhu!!!






emmm...time ni dia da ready da nak pakai baju tp si kakak plak dtg bawa jajan "adik..adik...nah jajan babah belikan..." apalagi si adik ni terus je bangun pujuk mcmana pun xkan dia nak pakai bju punya...aku plak da malas da nak marah dia, E2 pun dah kena cubit da..."aduh....sakitla umi ni..." aku buat dono je...lantak ko la dik...


Aku biarkan jer...lama gak la aku dok tunggu dia makan jajan tu...ni sempat gak la aku snap gambo dia...seksiiii kan!!!!!nasib baik x nampak tut.....hehehe!!!!zasss layannnn :p

1 ulasan:

tawakkilboy berkata...

anak kak oi..mcm mane pun tetap sayang kan..saye ni bile nak dpt anak tak tau le...hahahhha