Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Disember 31, 2008

TOLONGGGG!!! Sebarkan maklumat nie...

hai semua..ni just nak share ngan korang...lgpun aku dpt citer ni drpd blog tawakkilboy di jordan..kalo bleh korang sebar2kan lak ek...x salah kan..kot2 dgn cara ni dpt balik jumpa bdk ni kan...so plez...sebarkan maklumat ni...thanks very much...
ni email yg aku just copy jer...xyah penat2 nak taip balik kan!!!
"Assalamualaikum.. ..Saya memohon jasa baik anda semua, sekiranya terjumpa atau terserempak dengan beliau yang bernama Rabiatul Adawiyah Bt Ngah,sila hubungi En. Ngah atau Puan Maznah di talian 019-7186618(hp) 07-8955761(h)atau e-mailkan ke hazlan_ngah@yahoo.com secepat yang mungkin. Anda juga boleh menghubungi balai polis yang berdekatan dengan tempat anda.Beliau hilang pada 16 Dis 2008 yang lalu. Beliau dilihat kali terakhir memakai t-shirt berwarna hitam dan berseluar jeans berwarna biru tudung putih. Pelbagai usaha telah dijalankan namun belum berhasil.Tolong panjangkan e-mail ini kepada semua kenalan atau group2 yahoo anda.Sekian, terima kasih.Yg m'mnta kerjasama Hazlan Bin Ngah mintak2 la budak ni akan dijumpai..


emmm...bygkanla sekiranya ianya terjadi kpd keluarga anda...so plez plez...sebarkanla maklumat ini...zasss layannnn :D

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

The Best mohammed T-shirt art is from Sweden. Watch and read the info at,
http://www.mohammedt-shirt.com
Please don´t translate read in English.