Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, November 30, 2010

1st Lucky Draw by HEZE SUZE akan ditutup tepat jam 5ptg

Tarikh tutup harinie 30 nov 2010
sehingga jam 5 petang saje

so untuk makluman uols...tepat jam 5petang nie akak akan tutup contest ni yea...so sape yang join after 5ptg tak akan dilayan huhu..PLEZ TAKE NOTE!!

so far takat nie sudah 184 orang yang join....thanks uols coz sudi join LD akak yang tak seberapa nie...insyaallah akak akan umumkan pemenang yang bertuah dalam minggu nie jugak...coz hari rabu tu akak ada attend kursus...hehe...wah berdebar2 lak rasenye kan...hehe




**Sorry harinie tak dan nak BW coz ada catering kt pelabuhan klang...thanks yang sudi singgah blog akak..hehe

9 ulasan:

PUANSTOBERI berkata...

wah...nak tumpang debar debar la jugak. hahahah...
padahal tau..mmg tak luck punyer kalo konsep LD neh. teheheheh

mama rifQy berkata...

harap ade la tuah me!hehheheee

aina berkata...

berite diterime ..rojer n out..
ai nk menang...lalalalallalal

kakngah berkata...

ai nebes dh ni...

Ms sunsWeetz berkata...

harap2x ada luck hehe

honeyvsbee berkata...

yeaaahhhhh cepat2 tak sabor nii

Mah@mahu berkata...

harap sgt dpt menang hadiah untuk contest ni dah lah persaing ramai hadiah cuma satu waaaaaaaaaaaaaaaa...

Pinky Pixie berkata...

meriahnya, rmai join.

x smpat yt join. huhu

Hezesuze berkata...

pnstoberi
alaa tuah manusia sape yang tahu yedok?? hehe

mama rifqy
bawak bertenang ye...hehe

aina
bebola satu ke bebola dua..harap berita diterima ye haha roger uols

kak ngah
weols lagi nebes nie..hehe

ms sunz
kita sama2 nantikan ye uols

honey
sabar dong..tengah gegeh nk cbut undi ni hehe

mahamahu
insyaallah akan buat lagik contest uols...tunggu jelah hiks