Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, November 23, 2010

Lebiu Nuffnang!!


lebiu nuffnang...poreber tau..hehe

yeahhh!! alhamdulillah check punya check kt nuffnang akak dapat 3BE + 1ME uols...cam tak percaya jek tapi kene percaya ahakss...!! walaupun ciput tapi akak bersyukur sangat2..yelaaa sikit2 lama2 jadi bukit kan uols....hehe

thanks kt sifu akak ANJE aka MAMA BALQIS yang sudi share tips nuffnang nie....lebiu lah!! orait ni akak nak bagi secara ringkas kalo nak upkan traffic uols ngeh ngeh ngeh...
  • rajin2 ler BW
  • rajin buat contest/GA/lucky draw
  • update blog 5entry per day (lebih lagi bagus huhu)
takat nie itu jek yang akak buat uols....kalo ada tips2 lain meh ler syare ngan akak gonjeng nie mihahahaha....sharing is caring kan uols? huhu



**sape bleh ajo camne nk buat printscreen? hehehe seyes!! akak tak reti nak buat ler uols...ada gak try tapi tak menjadi huhu...nak gak tempek BE tu kt sini nnti orang kata propa lak ngeee

19 ulasan:

mama tisya berkata...

kena gigih wt entry sehari smp 5 tu...tp kita slalunye dlm 2 entry kot..sehari..ehhehe..kalo rajin dlm 3..kalo mls dlm 1 je...ehhehe

PUANSTOBERI berkata...

wahh..nak la BE gak.. BE aiols da kurang la uols.. tskk..tskk..
Nak print screen ? tekan je kat keyboard tu hok tulis printscreen then paste la kat paint balik. Tada... da siap.. teheheheh

mama tisya berkata...

print screen tu, akk buka page nuffnang lps tu akan tekan ctrl+print screen serentak lps tu akak p kt word lps tu paste kn..lps tu crop la..tkpn paste kt paint tkpn paste kt photoshop...

print screen button tu kt belah kanan atas slalunye..tgk kt keyboard akk tu ye

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

tol cakap amy tu, leh wat kat paint jugak kalo akak tak de photoscape..senang je ON ym kalo nak tau k

zura@iwan berkata...

wahhh...tahniah kak....rajin2 bw ye..hehe..

Zaer!! berkata...

tahniah sis! hehe

ieda berkata...

waaa congrates zue ..
akak x sempatlahh nak update sam[pai 5 entry perday ..
2 entry punnn curi2 buat huhuh

Joy berkata...

sedang gigih nk aktif gak ni ;)

EiJa ZaQuaN berkata...

wah tahniah..bestnye..:)

Putri_Aizat berkata...

bestnyer...5 entry / day...adoai nak wat 1entry per day pun susah...em..memang le sy ni tak creative...hehe...

Mama Zharfan berkata...

BE tu tgk nasib gak
sbb me, buat entry 3-4 sehari
UV 400-600 sehari, tak dpt BE pun :(

Dee berkata...

tahniah..

Mah@mahu berkata...

Harus lah akak buat kenduri... tahniah

atty's berkata...

congrats ze..semoga makin maju jaya blog ze.

Pinky Pixie berkata...

woah, cograts. kan da dapat BE tu. share la sikit. hihi..

ibu_BatRiSya @wardah berkata...

waaa...tahniah....harap2 kite pon dpt gak BE baru...hmmm

Tanpa Nama berkata...

BE n ME tu ape?

rasp berkata...

nak buat 2 entri pun menggigil...
nie 5 entri adeeehhhhh heheehehe

Elin berkata...

syabas kak...akak la sifu saya..hahah.

saya 1 BE pun takde...kira ok sgt2 la dpt 3 BE tu.. :)