Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, November 18, 2010

Bengang & marah!!!

rasa nak bunuh orang ni...huhu

yup!! memang akak gonjeng tengah marah 7 bengang giler nie...tapi tak sampai giler lagik ye uols..mihahahah ater esok sepatutnye BIBIK akak balik ke msia kekdahnye....ujung2 pagi tadi anak dia call kate nak balik ri senin nanti...mottiipp katenye emak dia kepala pusing.....aiyooooo!!! lagi sekali bibik akak buat hal camgini rupe uols...huh!

pandai dia kan...sepatutnye dia call akak...tapi dia tak call...terus call ibu akak...yelaa ati org tua kan mesti sejuk & bagi izin ...hampeh tul org indon nie kan...**dituju khas tuk bibik akak ye...hehehehe naik lemak...mencik mencik!! xpe tunggu arr ri senin nnti akak bagi kaw2 punya kt dia...haha

itu jek nk share ngan uols..ekceli banyak lagik nak story nie...memandangkan jawatan 'bibik' yang disandang akan dilanjutkan sampai ri ahad...makanye akak amat2 lah bizi ye uols start esok ...alhamdulillah tempahan catering mencurah2 nie... :) memang tak dan akak nak BW n perpesbuk bagai....harap maklum!! hehe

Gonna miss uols sume....jaga diri & kesihatan ye...muaahhh!!!



**nak tanye...kalo kita renew permit maid ni kan so kita sebagai majikan haruss potong gaji dia tak??

11 ulasan:

ayu berkata...

hahahha..mnggu maid tuk difire..
sbr ye kak..

atty's berkata...

ngada tau bibik nie..

Zullism berkata...

uiks baru lepas raya korban jangan korban orang plak...heheh

εïз mummyHaza εïз berkata...

huhuhu.. at least uols, bibik uols balik hari senin, ater iols punye bibik kuar jumpe laki dia langsung x nak balik, hikhikhik..

Jgn marah2 yek.. cheer u up!

NurSolehah berkata...

haha.. selamat menjawat jwatan bibik kak.. ngee

Joy berkata...

huhuhu..sabar kak ;)

kak ina mail berkata...

Mana bibik ko tu, suka hati je nak cuti.Tak boleh bagi muka kat bibik ni.nampak tak tanduk akak keluar.khe khe

Rinna berkata...

Adess..pantai tul bibik carik alasan tak nak balik awal yer.. tapi sabo je laa nak wat cam na.. kang susah plak suze kena jadi bibik selamanya plak

mama_umar_maryam berkata...

they r sooooo menyusahkan xkenang budi!huh!

sW33tDaRLinG berkata...

uuhh bab2 merekacipta alasan, mmg patut bg award kat depa

Hezesuze berkata...

ayu
adeeh tak bleh fire uols...nnati payah lak weols nak carik pengganti hehe...xpe nnti bibik weols balik tau ler nak buat lagu mane hehe

atty's
lebih kuah dari sudu kty..sabo jeler

zul
kalo ikut ati mmg nak korban org uols...tapi weols masih ada hati perut yang baik haha

mummyhaza
ooooowh sib baik bibik weols ni single mother..ahakss

nur solehah
tau xpe uols...fenat sudah nie haha

joy
haishh tak sabo dah nie..dah byk kali dia buat pangai...huhu

kak ina mail
yelah uols...ikutkan tahun nie dah hampir lebih 30 hari cuti tau...mencik!!

rinna
mmg xdinafikan bibik weols ni pantas buat keje tapi bab2 menipu nie yg buat weols hangin satu badan ahakss

mama umar
betul tu uols...balik nnti weols nak perah otak dia kasi hormat sama weols haha

sweetdarling
yezzaa betul tu uols...ada2 jek alasan xmo balik sini...potong gaji baru tau haha