Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, November 12, 2010

Korang nak tak??

Nak join klik [SINI]
tarikh tutup 12 december 2010

Syarat-syarat utama

1. Terbuka kepada smua blogger
2. Follow blog MamaTisya dan Contest & Giveaway
3. Add banner di atas di entry & sidebar blog anda
4. Pastikan ada backlink MamaTisya dan Contest & Giveaway
5. Tajuk entry “KORANG NAK TAK??”


orait akak pilih KATAGORI A...huhu kene karang ayat ler pulak haha tak ape2..akak cuba sebaik mungkin...walaupun dah lama tak karang ayat...ahakss!!

"Saya adalah peminat setia eskrem....tak kira arr eskrem colik ke eskrem batang ke eskrem conector ke sumenye saya bedal...owh makan eskrem jugak adalah terapi minda saya selain daripada window shoping huhu...tapi selalu tak ade orang yang temankan saya makan eskrem...sangat sedih disitu...so saya harap saya dapat makan eskrem dengan amy aka mamatisya ye sebabnye tengok gambo banner dia pun saya dah terliuh sakan nie ahakss...cuma jangan lak terkejut sekiranya melihat betapa gelojohnye saya makan eskrem hahahaha..memang eskrem BR nie adalah terbaik!! sebab ape? sebab saya pernah try makan brand nie sajork..eksrem brand lain tak pernah try lagik huhu...amacam?? hope komen saya dapat memikat hati amy....mihahahahaha bak kata amy selain makan eskrem boleh jugak kita eratkan hubungan sillaturrahim tu kan... :) helloooo!! sape tak nak makan eskrem free kan ?? nak2 lagik kat Pavi uols...tahun akhir 2010 pulak tu..haruss ada kenangan disitu...kira bawak peyut jek bak kata amy....hehehe"


ok itu jek nak citer sal eksrem haha...hope amy puas ati baca komen akak ye..haha



**tetiba teringin nak makan eskrem ler pulak...mihahahaha

4 ulasan:

ieda berkata...

uols ! weols doakan u berjaya :))

zacky ~786~ berkata...

wohooo cm best jerr

kakyong berkata...

kakyong oun suka eskrem... kreatip la mama tisya buat GA cam ni....

mama tisya berkata...

good luck