Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, November 12, 2010

Chinta yang terus dicintai

abis sudah citer nie..huhu

Petang semalam tepat jek 6.30ptg terus tercongok depan tv sebab nak tau apa yang jadi kat Chinta ni huhu....cam dah tau jek chinta akan mati...ngeeee...

perasan tak ending citer nie lebih kurang same ngan citer Stairaway to heaven tu kan...memasing mati dalam dakapan pasangannye siap ngan pakai baju pengantin lagi...bezanye si Jodi mati kat tepi pantai...chinta lak kat dalam bilik mihahahahhaha

Ending memang buat akak sedih sangat...syabas tu Fasha dengan bakat lakonan beliau even akak tak bape berkenan dengan dia ahakss....ppssttt..mak mertua akak sampai tak pergi surau semalam gara2 nak tengok citer nie...huhu sabojeler... :)

Pasni nak tengok citer putera katak lak....haha layaaaannnn :)




**weken nie akak akan berada di melaka coz ikut abg pomen ada rally sprint kt makhota parade...so xdan nak terjah blog uols okay....hepi weken sume..jaga kesihatan & keselamatan diri ye...muaaaahh!!

18 ulasan:

Yan berkata...

tgk gak ending... wlupn tak tgk sepenuhnye cite ni..
kejap kawin kejap tk jadi.. adeh! last2 mati...

mama tisya berkata...

dh agak chinta akan mati..tp mcm ada sambungan je cz ank chinta tu dh besar time kt kubur tu

cha berkata...

huaaa... tak sempat tengok ending, p basuh berak oni. mencik sungguh.

atty's berkata...

kty pun dah tau ending dia...kalo kty pun jadi sadatul sanggup bermadu..sbb tau maduku mauk matik..

apa pun salute kt fasha.walupun tak minat dia..huhuhuhuh

mama tisya berkata...

aka..nanti tlg vote utk tisya kt fb ye..more info bc kt blog kita..tq

kak ina mail berkata...

suzie, kau biar betul, nak tengok chinta , sampai batalkan appointment pergi surau.khe khe. akak tahu, sejujurnya ko mamang tak minat fashakan.kh ekhe

[-suziey-] berkata...

uish dasat ni..penangan chinta..hiks..tp mmg sedih pn smlm :D

Jieda berkata...

sekalipun tak pernah follow citer ni.salah satunya sebab tak suka ngan pelakon pompuan utama tu hu3

Pinky Pixie berkata...

kak, tlg ceritakan episod akhir.. huwaaa. sedih x pat tgk smlm. stuck kat parking shopping cmplex. kereta rosak plak time tuh.. grrrrr!

Pinky Pixie berkata...

eh, akk dtg melaka eh.. eh.. ade rally sprint kat mp? hehe..
isk, keta rosak smlm kat mp. fobia lak aii nk g sane.. teehee~

zura@iwan berkata...

huhu...x dpt nk tgk klmrin ptg..sbb g spetal..
mmg dh agak chinta akan mati kan....bleh tgk ulangan kt tv3 on9 tu kan..hikss

mummysyafie berkata...

semalam last episod kan..sib baik sempat tengok. mati gak si chenta tu erkk..kira sad ending la kan.

tapi maybe sebab tak baper minat ngan fasha ni so scene yang chenta mati tu mmg saya rasa biasa je la.

kalau la pelakon lain yang amik watak chinta tu..mau nya tumpang meleleh sekali.

kakngah berkata...

smlm tak tgk sbb g amik ank kt rmh pengasuh. tp, mmg blh agak la chinta tu mati....

sWeEtdARLiNG berkata...

maid saya lak cakap macam ending ayat2 cinta... tak tahu laa btl tak sebab tak pernah tgk pun ayat2 cinta tu...

anyway, mmg 5/5 hit dia aku bagi!

p/s: dah re-install link sw33tdarling kat ur bloglink?. ada error laa on update view dia tuu...


www.sw33tdarling.com

ieda berkata...

hhahahahh akak baru tgk sekali petang semalam .. tahu2 dah abessss ... muhahahah

Hezesuze berkata...

Yan
a ah kan uols...klako pun ade hehehe

Hezesuze berkata...

mama tisya
uiks ibunda weols pun cakap perkara yang sama..mayb ada kesinambungan nye...xpe kita tunggu je lah hehe orait bebeh will vote tisya...don wory hehe

kak ina mail
haishh tu mak mertua weols ler punya agenda not me ler uols huhu

jieda
haishh weols pun tak suke ngan fasah tu..tapi lakonan dia mantop ler haha

pinky
secara ringkas si saadah preggy twin uols...so mak saadah serang chinta semata2 suh cancel the wedding..time tu tetiba chinta pengsan...bila sume dpt tau chinta ada kanser makanye wedding pun diteruskan jua...nak batal air sembahyang terus chinta pengsan & goal terus huhuhuhu...abis lah riwayat & citer chinta nie ahakss...

wah pjg lebar lak weols terangkan...eh eh uols tgok jek kt wbsite tv3 kan senang haha

zura
tu ler psal sib baik ada on9 kan..leh gak repeat tgok hehe

mummysyafie
sameler ngan weols dear...sedih tgok si rasul jek...huhu

kak ngah
wah bukan uols ke director citer tu ahaksss

sweetdarling
betu larr tu..dlm ayat2 cinta pun meninggal dalam tido huhu oh yeke nnti weols cekidot balik ek

ieda
tgok online ler uols...hehe

Cik Andam Hazlina berkata...

tu la kan..melekat depan tb.. semata-mata nak tgk kesudahan..

fasha mmg berbakat.. tp perangai tu mmg kurengg... uh..