Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, November 30, 2010

Makan2 sempena buffday aQeel


Last friday 26 November 2010 dapat jemputan makan2 from Suziey sempena buffday aQeel yang ke 3 tahun & juga buffday hubby suziey...wah kejap jek aQeel dah beso ye...hehe

so mai tengok picta yang menceritakan segala2nye...**kang taip panjang2 uols muntah lak nak baca nnti hahahaha

Hepi buffday to aQeel & ayah dia...
Semoga dpjgkan usia & d murahkan rezeki...amin
sedondon kaler biru uols..u looookk blue gtew

see...dah tau suziey ikut muka sape kan...huhu
eh eh ni mak suziey ye not kakak dia mihahaha

opppss!! sory suziey...candid time..haha

akhirnye dapat jugak mak jumpa ko kan noks...huhu
terubat rindu mak kat ko...muaahh!!
wit Ina yang sekarang nie berseri2 muka nye ...pe rahsia??
dah tau dah mesti ko jawap DE WAJAH kan noks haha

pestime jumpa anje nie...rupenye pipi dia lagi gebus
dari ahkak gonjeng uols...psstt..orgnye cam malu cat lak akak tgok huhu
anje...ko dengan akak don malu2 tau...hehe

wah bertambah slim weols tgok uols tau..jeles sangat2 huhu

nak selit gak picta Zaquan nie..
tengah sibuk makan kek...hehe

baby yushua yang lena d ulit intan hehe

thanks suziey coz jemput akak tuk memeriahkan majlis kekdahnye...owh tak dan nak snap picta menu malam tu coz memasing lapo kan...hahahaha so datang terus ngap katenye...huhu




**hope aQeel suka ngan adiah yang akak bagi tu...hehe

13 ulasan:

[-suziey-] berkata...

thanks for coming jgk kak..sgt happening la uols ade..hiks..

mizz sue berkata...

hepi besday!

mama tisya berkata...

mmg suziey copypaste mak die

EiJa ZaQuaN berkata...

wah meriahnye dpt jupe rakan2 blogger..

kek b'day nye sgt cantik..

maslinamansor berkata...

memang seiras wajah suziey ngan mak dia...

atty's berkata...

sonoknya ze..dpt join .leh jumpa kawan2 blogger.

kak ina mail berkata...

suzie ko ni pakai cermin mata ngan tak, berbeza sangat.kadang akak tak boleh cam ko. muka sama ngan mak ko.kalau cakap adik beradik pun boleh caya.

linahilmin berkata...

meriah gitu ye..

Farra Dhelina berkata...

bestnyaaa

εïз mummyHaza εïз berkata...

waahhh bestnye uols jumpe kan.. bila kite lak nak jumpo.. huhuhu klu sudi la uols kan... ;D

Dee berkata...

dah besar nmpk lain lak muka yushua tu eh..sedapnya makan2..

ieda berkata...

eppy bday buat bb dan ayah bb ..
ermm aah lah weols .. wajah suziey tu banyak dgn ummi dia :)

Ogy berkata...

pipi gebus2 je semua..miahaha i liokeeee