Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, November 01, 2010

Hadooooiiiii...!!

Kejadian adalah semalam ye...
pergi jemputan makan2 @ rumah ayu bonzer
alhamdulillah tak sesat cuma terlajak jln jek..ngeee

Sampai jek tengok Suziey & family dah menshekik ahakss
Giler kentang uols...menu adalah sangat banyak ye..
**abis terus diet ahkak gonjeng korang ni hahahaha

soto, ayam golek, kambing panggang, nasi
satay, air kelapa, kek...
haisshhh kira kenyang gilos haha

sedang enak makan dan juga berborak ngan suziey
seluk hbag amik camera uols...
sekali nak tekan ON...eh eh apsal tak boleh plak?? hadooii!!

sekali check punya check...BATERI NAN ADO!! caitt!!
baru teringat bateri akak cas kt rumah...hohohoho
so sorry!! nan ado picta2 gediks akak kt rumah ayu...huhu

daaaaa...itu jek nak story...
psstt...abg pomen dah balik...hoooooyeeeeyyyy!!!
23cm!!!! hahahaha




** sempat jugak comolot ngan Ina momguess, EL zaffril dan juga Oli...
**nak tgok picta gediks akak ada banyak kt camera suziey & ayu...hehe kalo dowang dah upload kt fb or blog arr haha

12 ulasan:

Sidratul Muntaha berkata...

mencik!!
auhauha

kak ina mail berkata...

abang pomen ....23 cm tu akak tak pahamlah.sumpah...alah kenapa tak tangkap kambing panggang.sedap , akak suka

Hezesuze berkata...

ayu
cepat upload uols....huhu

kak ina
abg pomen tu nama gelaran husband i uols...23cm tu xpaham?? hohohoho

Rinna berkata...

Amboi seronok nak gi makan² sampai terlupa nak masukkan bateri yer..alahaii.. ingatkan leh laa tgk ayam golek tuh.. :)

Jey Yusuff berkata...

time2 hujan ni ada 23cm plak. hahaha

Fiq Fikri berkata...

lorh gi makn tak mau ajak....kakakakka~

[-suziey-] berkata...

ciss baru nk mengharapkan nasi ambeng pnya piccas..ekkeke:p nasi ambeng xdan nk snap dh kena bedal..ekkkee

mummysyafie berkata...

oiit..apa yang 23cm tu..zue ni mmg suka wat gimik ok..

Dee berkata...

aiseh..baru nk tgk pic akak gonjeng..kihkihkih..

Ciklinn berkata...

alahi ciklinn terlmbtt da... kalu idak leh jumpa..... huhuhuhuh

sw33tdarling.com berkata...

hahahaha... mmg pernah pun jadi cenggini.. bawak camera tp takde bateri...

walau apapun, mmg mantop laa pergi umah ayu.. rugi aku tak dapat nak join sbb adik ipar pun buat party anak2 dia

NurSolehah berkata...

hahaha... bnci situasi begitu.. kih3..