Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, November 26, 2010

Aznil Hj Nawawi nampak muda selalu...

Aznil Hj Nawawi...muda kan??

Apa rahsia pak nil kita ni kan..nampak muda jek selalu & ceria sokmo huhu...nie kira akak nak kongsi citer ler ngan uols...ater bukan nak promote produk pun...hehehe since akak dah try produk ni kan...memang bagus!!

produk BYOUNG keluaran Zhullian

Ye dulu akak ada menjalankan MLM Zhullian ni uols...kira ada lah merasa income 1-2 ribu sebulan tapi setengah jalan jek uols...ater akak tak ade mase nak fokus kekdahnye kan...kene attend class lagik...carik downline lagik ujung2 fokus kat catering jek...senang haha..

ok ok berbalik dari citer pak nil nie...haaaa dia memang mengamalkan byoung ni uols...camne akak bleh tahu?? pak nil selalu akan beli byoung nie kat Zhullian bangsar...akak pernah terserempak bberapa kali ler tapi tak dan nak berpicta bagai...yelaa dulu akak belum aktif berblogging huhu....

produk byoung ni amat ler bagus uols...tapi agak mahal ler ergenye...lebih kurang RM300-600 sekotak cukup tuk sebulan...ada 3 type of byoung...so akak pernah try 2 kotak jek ...hasilnye badan akak sihat & batu karang kluar dengan jayanye hehe...

kalo akak berkemampuan memang akak akan terus makan produk byoung nie huhu....tapi apakandaya sekarang nie amalkan minum susu anlene & juga royal jelly produk CNI...huhu

produk apakah yang uols amalkan tuk sihat & awet muda??
share ler ngan akak...


**ok nak gerak ke rumah suziey...makan time!! hehe

9 ulasan:

zura@iwan berkata...

ooo aznil pon pakai byoung ye...sy x penah try pon.....

kita pon mkn royal jelly CNI..tp baru try le..hehe..

mkn2 umah suziey ke? kem slm kt dia ye...

ch@ berkata...

akak mkn royal jelly? kita pun makan masa pregnant dulu, skrg ni masih tercari-cari produk kesihatan yg sesuai, sebelum ni cocoa collagen.

Dee berkata...

patutlah pak nil muda je..dee x penah lg mkn apa2 produk..baru je nak try EPO..evening primrose oil..cosway pya..

||| PöJìé PööH ||| berkata...

tgh mencari2 produk awet muda since umur menjelang senja nih, sekali tgok mahal mak aihhh terkincit!

Ogy berkata...

cocoa collagen je yg termampu...huhuuhhuhuhu

Joy berkata...

sy ambik multi-vit je kak...tu pun jap mkn jap tak..hehhehe

Hezesuze berkata...

zura
wah bagus royal jely CNI tu..tapi isinye ciput jek kan..hahaha

cha
cocoa collagen?? produk ape tu uols?? elok untuk ape tu?? huhu

dee
ermm tak kesah ler produk ape kan uols janji kita jaga kesihatan supaya muda selalu ahakss

pojie
hahaha tau xpe...byoung nie mmg bagus seklai tapi tgok erge terus pitamm...tapi tak salah mencuba ngee

ogy
produk ape tu uols? pestime dengar nie hehe

joy
ok latuh daripada tak amik apa2 produk kan..haha

momguess berkata...

dulu aku pnh mkn byoung
tapi mahal noks
xmampu maks

skg mak makan bidadari je
murah

ieda berkata...

ermm weols x pernah dgr lagi nie .. nie 1st time dgr .. bagus tuu uols kalau dah sampai kuar batu karang tuu

amat di suggestkan .. biasanya produk mahal berkualiti :)