Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, November 23, 2010

Nie kali terakhir aku percaya kat ko!!

Ye memang aku percaya kat ko selama nie
dah aku anggap ko sebagai keluarga sendiri
baju luaran & dalaman pun aku yang belikan
aku tau ko kerah tenaga tuk carik rezeki yang halal
tapi kalo sekali ko dah buat hal or menipu
**walaupun dah beberapa kali menipu huhu
seumur hidup aku tak percaya kat ko ...huh!

nie ler kali terakhir aku nak percaya kt ko!!
ingat tu!!
hellooo!! ko tipu benda lain boleh lah
tapi kalo menipu bab2 kematian nie..
pantang tok nenek aku tau...cis!!

ritu ko kata mak ko meningal dunia
so dan2 ler aku bagi ko cuti 2 minggu
sbbnye hari raya ritu ko tak balik
kesian punya pasal aku bagi gak cuti
so sepatutnye ko balik seperti yang dijadualkan
tup2 ko suh anak ko tepon kata pospon pulak
sebab kepala ko pusing2 macam gasing katenye
aku call balik hampeehh ko tak jawap kan...
bukan sekali tapi 4 kali langsung ko tak jawap pehal??
nampak sangat ko menipu...huh!

semalam aku pick up ko kt jeti pelabuhan
dalam kete bleh pulak ko kata mak ko idup lagi
cuma trauma sebab dengar adik ko meninggal dunia kan
aduaaaiiii sebenonye sape yang meninggal nie??
mak ko ke adik ko nie?? dasar penipu!!!

boleh plak ko main2 bab2 kematian ni kan...
sib baik ler ibu ada follow sekali
kalo tak aku dah carut & cili2 jek mulut ko tu..
so aku malas nak pikir panjang2 wat serabut
kepala hotak aku jek...lantak ler ko
tuk pengetahuan ko aku dah tak percaya kt ko lagik!!

lepas nie jangan salahkan aku
kalo aku tak bertimbang rasa lagik ngan ko
what u give u get back!! remember that!!
**mcam ler bibik akak tau ckp omputih huhu

so uols tau kan n3 nie ditujukan kepada sape?? mihahahahaha...now dengan senang lenang bleh arr akak gonjeng ko nie 0n9 & teruskan BW kekdahnye....huhuhu



**kenapalah orang suka main2 hal2 kematian ni kan?? ermm...

20 ulasan:

linahilmin berkata...

haruslah ni maid uolls kan!
ampessss la org camni, doakan mak sendiri meninggal sebab nk lepaskan diri sendiri... kat sini ko rasa ko leh lepas, ngan Allah nk lari kat mana!? kita ni jd anak wajib doa yg baik2 utk our parents bkn sebut benda yg tak elok! tak berkat hidup wehhh! i lak yg panas lebih2! sensitif tau ckp hal mak bapak camni! :(

::Mamalyna:: berkata...

sangat2 tak suka ngan org suka tipu nie...
sabar yer heze..

atty's berkata...

nak kena bibik ni tau ..kasi pengajaran..lepas ni ze..jgn kasi mukak..

Sidratul Muntaha berkata...

kak
pasni sume duit ker ape ker kena jaga2 sbb dia dah start nipu kronik nih
kang tak pasal2 dia lari bwk reta akak.
be careful kak.

zue @ annaleeya berkata...

ini dah betul2 marah sis... sabo eh...

pasnih jgn kasi muka sgtla... kot2 nnti dia tipu mende lain plak...

zura@iwan berkata...

usihhh ingt ke n3 ni utk sapa..rupanya bibik akak..haha

umialya berkata...

udah pasti bebel pasal si bibik, biase le dorg nak idup, bab tipu menipu bab kematian jadi mainan di bibir, hgkan mak ayah demepun boleh meninggal beberapa kali..(ader ke org mati leh idup kmbali?? hu3.)

sib baik gak dia balik semula ke sini. sabar le ye melayan kerenah deme!!

kak ina mail berkata...

badak sumbu punya bibik.mati betul baru tahu.lepas ni ko kena jadi lebih singa.

sw33tdarling.com berkata...

haaa... gini ler akibatnya jugaaak kalau kita spoiled indon ni...

Rinna berkata...

Susah tolkan dpt bibik yg suka menipu nie kan.. Kalau saya pun hangin satu badan jugak.. dah bagi betis nak peha plak.. geram gak laa baca citer ko nie..

EiJa ZaQuaN berkata...

mcm2 la kes maid skrg ni..btol tu better jgn bg muka sgt..

Yan berkata...

cek bilik dia... ntah ade benda2 dia sorok.. hehe bukan ape.. dulu ade kes maid jiran.. senyap2 upenye dia curi pinggan mangkuk cantek2 dia sembunyi bawa katil dia.. senang nak bawa lari agaknye..

[-suziey-] berkata...

hmm klu bibik indon..mmg cenggitu.bkntau dosa pahala...xkenang budi plak tu

mummy_ayu berkata...

wah..leh lak dia buat main2 pasal idup mati nie...apa pun kena extra careful dgn org2 mcm nie..

nadratul berkata...

ish tak baik betul . takde faedahnye menipu tu

Jey Yusuff berkata...

selmat dia tak kata dia yg mati

mama_umar_maryam berkata...

gile betul bibik nih,dera kang salah pulak..ishk,kdg mmg they deserve to get lah!

Hezesuze berkata...

lina
tu ler pasal uols....naik kete trus bagitau bukan mak dia yang meninggal siap nanges2 lagik...drama sgt kan?? huhu rasa nak cili jek mulut dia tu tau....huh!

mamalyna
betul tu uols...paling tak suke org menipu..pantang tau!!

atty's
yezza kty...lepas ni mmg tak akan bagi muka kt dia...haruss ze jdi mando tgk pergerakan dia...huhu

ayu
wah itu sudah semestinye ayu...!!

zue
tu ler pasal..hangin satu badan dibuatnye...ye2 lah kita baik ngan dia tup2 leh lak menipu huh!

zura
haha tengok tajuk seriau jek kan ngeh ngeh ngeh

umialya
mmg tgh sabo melayan karenah bibik indon nie...lebih kuah dari sudu lak skrg nie...potong gaji baru tau haha

kak ina mail
hahaha badak sumbu kan uols...xpe lepas nie weols lak jadi badak sumbu kasi sondol sama dia kalo dia buat hal mihahahaha

sweetdarling
tu ler psal...buat baik dibalas tipu hahahaha

rinna
haaa uols baca pun dah geram kan ni kan pulak weols yg bersemuka ari2 ngan dia...sib baik ler weols ni jenis penyabar sikit...kalo tak haruss di cili jek mulut dia huhu

eija
kan...tapi weols masih under control lagik...xde nak dera2 maid haha

yan
owh so far xde benda2 yang di curi sbb nye weols selalu salin baju kt bilik dia ahakss...kira bilik mu bilik ku jua aci tak camtu?? huhu

suziey
mmg xtau kenang budi kan...tapi weols kene sabo ler sbb baru renew permit dia ..so ada lagik 1 tahun kesabaran weols diuji haha

mummy ayu
betul tu yang...xtra vaganza katenye hehe

nadrratul
bagi dia ada faedah uols...dapat cuti lama kt kg huhu

Ogy berkata...

nnti habes satu kuarga mati...nk bg alasan apa lak nk cuti...kerbaum kucing, pokok2 mati lak...aiyakkk..

ini mcm punya org pun adeee

aina berkata...

harus tempeleng laju² org camni