Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Sabtu, November 27, 2010

Amacam header baru akak?? cantik tak?

cantik tak header baru akak uols?? hehe

Ekceli kan uols..akak tak tahu menahu ada 1 blogger nie yang baik hati nak buatkan akak header yang baru secara percuma lagik...wow!! terharu akak uols...ujung2 baca komen baru ler akak dapat tau....sorry dear!! akak tak dapat carik email yang uols bagi coz email akak hampir ribu riban kekdahnye...huhu

sapekah blogger yang baik ati itu?? owh namenye MIZZ SUE...berkat terjah or BW blog makanye akak kenal ler ngan mizz sue nie thru alam maya ler kan...tak tau bila dapat ketemu ahakss...kira akak nie one of blogger bertuah ler kiranye...terpilih gtew tuk dia edit header akak tu...hasilnye akak puas ati..!! thanks again dear...lebiu!! hanya ALLAH swt saje yang dapat membalas jasa baik uols nie... :) hope 1 day kita dapat berjumpa & comolot ye dear mihahaha

ada sesapa yang nak bagi akak free watermark signature tak kt akak?? hehe



**mood gembira & terharu...

13 ulasan:

Jey Yusuff berkata...

jey terjah blog dia smlm. nampak dia buatkan header akak

mizz sue berkata...

same-same ...best nye semua org hepi..su lg hepi

lynn berkata...

wahh . cantik2 . comel2 sumenye .

ieda berkata...

waa cantik lahh weols .. tadi lagi nak masuk ingat weols buat sendiri ..
ermmm nak terjah jugak lahh
kenal2 miss sue nie :)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

wah cantek,mummypun kalau ada anak yg 2nd kna ubah headerlah yg baru..hehe

atty's berkata...

wah untung ze..cantik header nya

Ciklinn berkata...

cun kak uols... berseri2 header ha...

Hezesuze berkata...

jey
tu ar rezeki namenye kan jai...hehe

mizz sue
uols yang buatkan weols hepi sgt2 nie...lebiu

lynn
thannks bebeh

ieda
apalaie uols terjah cepat blog mizz sue tu...mane tau uuols pun bertuah cam weols hehe

wan nurul
yezzaa!!

atty's
thanks kty...hehe

ciklinn
ekekekeke tu arr psal..blogger yang baik ati buatkan header tu free plak tu..hehe

Pinky Pixie berkata...

chantek header baru tu. hehe.

watermark? yt pom x reti buat. ngeh2.

kak ina mail berkata...

berseri-seri cam muka ko jugak. rajin ko tukar header ye, muka abang pomen ngan ko tak de pun, apasal tak letak.

mummysyafie berkata...

cantik nya header baru..nak jugak

Hezesuze berkata...

pinky
thanks bebeh...hehe

kak ina mail
dah ada org baik hati buatkan header baru why not tak gunakan yedok?? hehe alaa abg pomen weols pemalu ler...haha

mummysyafie
terjah jek blog mizz sue tu uols hehe

Cute MuM berkata...

cantik...
cute-cute..