Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, November 29, 2010

Akak PEMENANG bagi CONTEST: Saya Suka Baca masviona.com I LIKE!!

Alhamdulillah!! akak adalah Pemenang bagi Contest : Saya suka baca blog masviona.com i like!! huhu alaaa yang akak mintak jasa baik uols klik 'LIKE' kat status akak kt FB ritu...ingat tak??

tak ingat leh tengok SINI

So hadiah sudah selamat akak terima pagi nie...yihaaaaaa!!! hadiah jauh tu from seberang lautan gtew ahakss!!

dah dapat terus snap kan...bukti tau haha


tu diaaaa....sepasang telekung siap ngan beg sekali

1stly akak nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kt uols sume yang sudi mengikut arahan akak mengKLIK 'LIKE' seperti yang dikehendaki...hehe hanya ALLAH swt je yang dapat balas budi baik uols..

2ndly nak says JUTAAN TERIMA KASIH gak kan team Masviona.com yang sudi anjur contest camgini & juga hadiah yang diberi pada akak selaku pemenang...huhu **hope anjurkan lagik contest ye mas hehehe

oh ye esok last day 1ST LUCKY DRAY BY HEZE SUZE tu ye uols...so ada masa kalo nak join nie..adiooooss!!!




**sekarang pos laju semakin laju ler uols..sebab dah tau rumah akak...pastu dlm bulan nie jek sampai 5 bungkusan akak terima...ahakss...rezeki dari NYA..amin

17 ulasan:

atty's berkata...

jeles ar..ze dpt diah telekung cantik..kerat ar..kty ade tolong like..hehehhehe

kakngah berkata...

ai pun jeles nok...
sweet btl telekung tu...

PUANSTOBERI berkata...

Nak menambahkan rasa bersalah uols supaya di tmbh lagi adiah LD uols tu sbb aiols tulung 'like' juga yer..

hahahahha.. ok..memain jer...jgn amik serius..terima kasih. tehehehhe :)

kak ina mail berkata...

ko memanjang rezeki contest ye.tahniah tahniah tahniah.cek nuffnang bila lagi?

Cute MuM berkata...

tahniah...
cantik telekung tue..

masviona berkata...

alhamdulillah akak suke....saya happy. Actaully sy ada niat nk kasi semua yg join contest nih...ada beli adiahnya walaupun barangnya tak seberapa but mmg saya niat nk kasi tp tulah asyik membizi je saya tak sempat nk poskan sesama ritu...huhuhu

neway thank to u too coz sudi join contest yg tak seberapa tuh...contest meraban merapu spontaneous punya contest..hiksss

ieda berkata...

wah2 weols .. cantiknya .. teruja uols tgk nie :)

momguess berkata...

wahhhh noks
lepas ni makin byk lah ibadat ko kan

cikanna berkata...

cantik telekung tu,
tahniah ya!!

Rinna berkata...

Cantik telekung..tuh..tahniah..semua tuh kan rezeki.. :)

Aleeya berkata...

tahniahhh, vavava canteknyeeee....:))

NurSolehah berkata...

santeknye...

tahniah 3x... :)

Nana berkata...

eleh akk ckp kita selalu menang
akk pun apa kurangnye
skang ni selalu menang contest & GA
heheh lawa tu telekung

Mah@mahu berkata...

Tahniah lah kak Heze dpt byk hadiah contest harap2 mahamahu dpt lah contest kak heze lak boleh ker heheheh.. tahniah sekali lagi..

Hezesuze berkata...

atty's
ekeke mane leh kerat telekung tu kty huhu...alaaa kty pun bleh menang kalo rajin join contest ahakss

kak ngah
janganler jeles nyah..rezeki mak nyah hahahaha

pn stoberi
alaa uols anjurkan ler contest lagik 4 sure weols join...ahakss..mane tau lucky draw weols ni uols yg bertuah hehe

kak ina mail
thanks bebeh...alaaa cek nuffnang tu lambat lgi kot uols...huhu

cute mum
thanks dear :)

masviona
terima kasih mas...terharu akak tau..lebiu muaahh!!

ieda
weols lagik teruja tau..tak sabo nak guna telekung baru huhu

momguess
insyaallah noks... :)

cik anna
tengkiu uols (",)

rinna
yelaa rezeki ujung tahun kan katenye hehe

aleeya
vavavava cantik kan...hehe

nor solehah
thanks dear

nana
hehehehe secara kebetulan kan..rezeki kita menang contest tahun nie ahakss..syukran2

mahamahu
wah name pun lucky draw kan...hope uols ada luck hehe

kakyong berkata...

wahh.. cantiknya telekung.. bertuah la badan...

mummYaeesh berkata...

mana weols punye bahagian,.gigih ni tekan like..gitew..woohoo