Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Oktober 29, 2010

CONTEST: Saya Suka Baca masviona.com I LIKE!!

Mintak jasa baik uols sume...pleaze klik 'LIKE' button kat status FB akak ye...jasa uols sangat2 akak hargai dan hanya ALLAH swt dapat membalasnye....huhu

so bila uols baca jek status akak seperti dibawah nie....terus klik 'LIKE' ye...

"saya suka baca blog www.masviona.com kepunyaan Masviona Muhamad & Prebetsabu Nasron huhu anda bagaimana???" plezzz help me klik 'LIKE' ye uols huhu

haaa 'LIKE' terbanyak akan dapat hadiah dari travel Masviona & Prebetsabu ke Bandung tu uols...huhuhu apalaie jom ar join...senang kan....gud luck!!

8 ulasan:

Ciklinn berkata...

ok2 ku i likee skrg gud luck yer

kak ina mail berkata...

Akak boleh bagi good luck je, sebab facebook kat sini kena blocked.semoga berjaya.

sw33tdarling.com berkata...

ada ke kita berFB? add me yaa amy aziz (sweetdarling)

Hezesuze berkata...

ciklinn
thanks bebeh

kak ina mail
alaaa balik nnti bleh klik kan kt rumah hohohoho

sweetdarling
hahahaha okies weols add skrg ngee

prebetsabu berkata...

saya nak LIKE jugak boleh? waka waka ehh ehh

masviona berkata...

LIKE jgn tak LIKE

zura@iwan berkata...

ooo....akak ada buat n3 psl LIKE ni..sowi x sempt nk masuk blog akak..bz...skrg br tau..tu yg td kak srh like tu, mcm tkezut monyet sket..kahhhhh...

tp dh like dh le..hehe..

Hezesuze berkata...

prebetsabu
eh eh kalo bleh like ler jugak agagagaga

masviona
yezzaa!!

zura
ok thanks bebeh!!