Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Sabtu, Oktober 16, 2010

Karaokeholic Contest

Nak join klik [SINI]
Tarikh tutup 30 october 2010

Wah cam tau2 jek akak suka berkaraoke kan...terus ada lak contest nie...huhuhu so tanpa melengahkan masa b4 akak pergi KLCC satgi...gegeh carik picta yang berkaitan dengan contest...ahakss!! adalah beberapa picta tapi yang nie jdi pilihan hati akak...picta yang lain banyak tapi sumenye picta posing sakan tanpa mic gtew...

wit senior akak LIZA & FAIZ

thanks to FB yang menemukan weols nie...yelaaa after sekolah menengah terus lost contact uols...ni pestime weols ketemu terus set nak gie karok @ Redbox Pavi...faiz tu lagik gegeh walaupun tangan patah tetap nak jugak karok kan...ahakss!! layaaannnnn

so sesapa yang kaki tangan karok tu meh ler join contest nie yea...oh lupa akak nak TAG teman2 bloggers akak....
gud luck eberibodi....adioossss!!!!



**bila lah nak karok lagik nie??? hehehehe

5 ulasan:

PUANSTOBERI berkata...

Eh..uols tag aiols kah?? mana taw aiols sker karoke neh..tkpe..jap jap..ai carik ada tak gmbr yg buleh di join kan.. sat aaaa

Hezesuze berkata...

pnstoberi
wah naluri weols selalu tepat tau uols...hohooho so next time kita karok same2 ek..ngee

Yan berkata...

yan baru je pas karok tadi....

zura@iwan berkata...

wahhh sora akak sure gempaq ni....gud luck akak..

mummysyafie berkata...

nor mmg tak boleh nak karokss..tak reti..so jarang benor nak jumpa pic pegang mic tu