Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Oktober 06, 2010

Raya tahun nie akak tak buat OPEN HOUSE!!

Kepada kenkawan2 bloggers yang mengenali akak & juga yang belum mengenali akak ** kira kenal kt alam maya jek...kt sini akak nak bagi tau...**sob sob sob....

tahun nie akak tak buat open house raya uols...rasa jangkal kan tak buat opn hse...padehal every year akak buat...

oh bukan akak tak ade bajet ye....cuma tak ade masa yang sesuai...lagipun bulan October nie jadual catering memang full gilos...hatta tak boleh nak nyelit2 sekalipun nk buat open house...hehe

Akak tau uols sume menanti2kan saat2 open house akak kan....insyaallah akak buat open house pun time hari raya haji nnti....alaaaa tak lama lagipun kan kan....huhu

itu jeler yang akak nak inform kt uols sume...yelaaaa akak tau ramai kt luar sana duk tunggu2 akak buat open house kan kan...kt sini jugak akak nk mohon maaf tak dapat memenuhi undangan rumah terbuka uols ** yang jemput akak ler...sory ye!! ada jodoh nnti jumpa lah ngan akak gonjeng nie....huhu

12 ulasan:

Pinky Pixie berkata...

hoho.. yatie boleh join x? kehkeh

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Sentap.. Bz urukan majlis opnehouse org sndiri punya openhouse pun tak terbuat. Macam saya. Hahah!

Love,
PojiePooh Abdullah

kak ina mail berkata...

samalah cam akak gak.selamat hari raya .maaf zahir bati.terima kasih singgah ke blog akak.

Farra Dhelina berkata...

ala kak, mana yg sempat la kan..

Umiey berkata...

salam ziarah...

Umiey berkata...

salam ziarah...

mummysyafie berkata...

la..ingat nak singgah. makan bubur lambuk..hihihi..

Nidza berkata...

ye ke? ingat baru nak beraya...hehehe...

atty's berkata...

ade jodoh ..nanti kita jumpa ye ze..lama dah xjumpa

Hezesuze berkata...

pinky
ishh bleh jek..lgpun kita lom ketemu kan...huhu

pojie
aiyoo jgnler sentap uols...insyaallah kalo buat pun lepas raya okey tak?? hehe

kak ina mail
wah akak tu mmg bizi jek kan...eh eh akak duk mane ek??

farra
nk sempat camne farra kalo tempahan catering byk...huhu

umiey
thanks visit my blog yg gonjeng nie ahakss

mummysyafie
laaa nk rasa bubur lambuk ye...harss buat kalo ada opn hse nnti ek

nidza
jgn ler risau uols...raya haji ada lagi kan..ngeee

atty's
tau xpe....rindu tau

maslinamansor berkata...

raya haji ada lagi... xpe.. :)

Hezesuze berkata...

maslina
yeezzaaa!! betul tu