Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Oktober 15, 2010

Alhamdulillah!!!

Hohohohoho uols...!! kabare??? ada waras tak???**kawin ngan org jawa haruss pandai ngomong jawa kan uols?? mihahahaha owh firstly akak nak says many2 thanks pada uols yang mendoakan kesihatan anak akak walaupun "wa kena beb" bila baca n3 akak kan...hehehehe

tajuk haruss gempak uols...tengok..ramai lak yang komen n3 akak tempoh hari....ahakss!! kiranye uols sayang jugak kat ahkak gonjeng nie kan....ish ish ish blogger tegar mane leh stop berblogging uols...haruss gegeh sampai ke akhir hayat kekdahnye...insyaalllah!!

Alahamdulillah!! anak sulong akak dah discharge petang semalam...rupenye memang dia ada lelah uols...so now kesihatan dia ok da tapi doc bagi MC sampai esok..minggu depan baru start skoll **haruss dia lompat terkinja2 kan dapat cuti skolah..haha

Isomil Plus
(susu Zaquan)

Alhamdulillah! now akak tak payah risau lagik pasal Zaquan tak mahu minum susu yang lain..sebabnye now dah ada Isomil Plus tuk umur dari 1 tahun hingga 10tahun uols....yihaaaaaa!!!! **macam tau2 jek masalah akak nak cari susu Zaquan kan...terus keluar produk baru...haha

tapi kan uols....ergenye amatlah mahal gilos...about RM58.90 tu pun beli kt 99 speedmarket..erge kt supermarket luar idak ler ketahuan akak uols...tapi demi anak katenyekan...haruss ler beli gak...hehe setel masalah Zaquan nie...ahakss!!

Bag Bonia....hohoho

eh no no no...nie bukan hanbag akak ye uols...ater semalam pegi imegresen renew permit maid akak...ujung2 ibunda ajak pergi jenjalan cuti mata katenye...so dengan menurut perintah akak follow ajork....

mata ibunda berkenan ngan hanbag nie apalaie terus sambar ler uols..itupun ada sale 40% ye...kalo nett price haruss jalan lelaju tak singgah pun butik bonia....hahahahaha lagpun ibunda akak dah bekerja keras membanting tulang jadi chef tersohor masa kini kan...tak salah duit yang ade beli lah barangan yang menjadi pilihan dihati yedok?? :)

adioossss!!!




**terima kasih diatas rezeki ALLAH swt & redha dengan segala dugaan yang menimpa.
**tengah saving duit nak beli............**sila isi tmpt kosong...hahahaha

21 ulasan:

rasp berkata...

memang bikin suspen entri sblum nie..
syukur dah tau resultnya, senang skit nak pantau kan...
tul tu sis, tak salah pamper kan diri sendiri...
cantik pilihan ur mom tu :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

ahkak memang cantik beg itu...tak kan ahkak tak beli jugak kot...cuci2 mata je ker? haah isomil leh tahan regenya...tin tecik je kan...harap2 anak akak sembuh seperti sediakala k...AMIN..

mama rifQy berkata...

wahhh..beg yang chanteq!!

PUANSTOBERI berkata...

Fuh..da ada entry pun.. tak sabar i'ols nak komen2 nih. hihi..
apa pun, ai'ols doakan anak u'ols sihat sentiasa :)

kak ina mail berkata...

Nak buat suspen ye.Susu ni mahalkan.anak akak masa kecik firdaus kena minum susu ni atas arahan doktor.masa tu masaalah alergic.nasib baik sekejap je. anak akak tak berapa minum, sebab dia tak suka soya kot.

Iman berkata...

kak....cantiknya beg mak akak...pandai dia pilih...huhuhu...
semoga anak akak sihat sokmo...
dan apa yang akak nak beli tu erk?

atty's berkata...

alhamdulillah ye ze..anak ze dah sehat..

beg tu clust u..pandai mak ze..pilih..betui tu ..bagus gak mak ze beli ..reward utk diri sendiri selepas berhempas pulas bekerja..

mama_umar_maryam berkata...

sis,heppy 4 u,anak dh sehat,susu dh jumpe,handbag baru xtahan tuuuuu

Hezesuze berkata...

rasp
sekali sekala bikin suspen uols...kasi gempak gtew...hahaha

anje
ishh uols nie..akak cuci2 mate jek..nak simpan duit nie nak beli..... hehehehehe

mama rifqy
cantikkan..sib baik ada sales uols..kalo tak..tak beli punya haha

pnstoberi
wah thanks uols sudi komen blog weols nie..ahakss!!

kak ina mail
mmg mahal uols...tapi demi anak katenyekan...beli jugak ler dah dia xmo minum susu lain camno...ngeee

iman
thanks iman..lebiu..

atty's
mula2 dia cam sayang jek nk kluarkan duit kty..ujung2 ze ckp ler watpe keje kuat2 duit byk tapi xmo beli bag..hehehe akhirnye sambar gak bag seketul..huhu

mama umar
sbb tu tajuk Alhamdulillah!! hehehe

zura@iwan berkata...

slm akak ...

alhamduillah anak akak dh kuar spetal ye...mudah2an lps ni b'ansur sembuh k...

[-suziey-] berkata...

alhamdulillah dh sembuh ye ...lps ni bole smbung main..:p

cantik gk pilihan hati bonda akk:)

sweetdarling berkata...

eehh isomil ada produk baru ke...? harus kena pi cari.. selama ni beli Isomil IQ-Plus tu.. beli kat kedai farmasi cina mmg murah...!

::Mamalyna:: berkata...

beg tue cantik! baru ada gaya beg tauke katering, hehehhe

Hezesuze berkata...

zura
thanks darling

suziey
alaaa beg ke pasar katenye...huhu

sweetdarling
yup baru kluar produk ni uols...tapi selalu weols beli kt 99 speedmarket..murah ler..

mamalyna
hhahaha sengal ler uols nie...

FyZa berkata...

alhamdulillah ank akak dah sht..;)

@LiYaNNuaR berkata...

fuh... lama jugak x nyinggah n drop comment di sini... well, byk dh missed... nk kena pelan2 review...

ape yg nk dibeli tuh ye?? jeng jeng jenggg...

Hezesuze berkata...

fyza
yelah uols..anak dah sihat so umminye bleh arr berjimba2...haha

liyanuar
tu ler pasal...pelan2 kayoh ye uols..hehe

NurSolehah berkata...

Alhamdulillah daa sihat...

Rinna berkata...

Cantik laa beg bonia..tuh..:)

EiJa ZaQuaN berkata...

Alhamdullillah..dh sihat..lelah tu bahaya jgk kan..ni me risau jgk my son zaquan tu suka tido depan kipas..dh mcm nak lelah jgk dia tu..ckp mcm termengah2..

Farra Dhelina berkata...

nk beli ape tu?? kete ke?? :)