Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Oktober 28, 2010

Rindu!!!

Wah ko ahkak gonjeng....walaupun gonjeng tetap jiwang jugak kan....**matilah statement haha...Rindu????? rindu pada sape tu??huhuhu baru kejap separuh jiwa ko pergi ko dah mula rindu?? yeke rindu?? atau ko memang suka separuh jiwa ko tu pergi wahai ahkak gonjeng?? hahahahaha

Ye uols...akak dah mula rindu pada abg pomen kesanyangan akak tu....malam tadi dia bertolak ke KT tu event rally kat sana...sepatutnye akak follow tapi dsbbkan anak2 ada exam makenye duk rumah sajork....huhu akak akui kebanyakkan xtvt akak buat sndiri/berdikari katenye kan...anto anak sekolah...amik anak skolah...sopink...kira abg pomen bagi duit belanje jek...tpikan uols...bila abg pomen tiada DCC rasa cam tak besh jek idup ni kan...haha

xpe yang pnting uols ada kan tuk temankan akak uols nie....ahakss!! **adeke nak temankan akak yang gonjeng nie?? sila angkat kening?? mihahahahaa

so itu jek nak cakap...now akak nak pegi wshop nak tutup lampu....chowww!! :)




**sory semalam xdan nk blogwalking sebab sibuk ada catering...insyaallah harinie akak terjah blog uols....

17 ulasan:

momguess berkata...

gedix ko noks kan

Nidza berkata...

rindu-rinduan erks....

zura@iwan berkata...

x per kak...sy ada bleh teman...tp teman di alam maya je la..huhu...

pstt; akak ku dh kasi jwpan teka teki kt n3 br le..haha

Dee berkata...

ala2..rindu-rinduan eh..nti dia balik akak terkam tau..kehkehkeh..

Ogy berkata...

alahh ngada2 tauuu.......... ;P

kak ina mail berkata...

ingatkan rindu kat kita orang.alah ciannya tak dapat ikut.nak ikut pergi window shopping.

PUANSTOBERI berkata...

bagus la sekali sekala ada rasa rindu rinduan.
ngeh he hehe..

Joy berkata...

hehehe..so skrg mood : aku merindui kamu la ni ;)

Sidratul Muntaha berkata...

ahaha.
23cm!!
ahuahuahuhauhauha.
keh keh keh.
ahad ni kak.
jgn lupa!
bwk budak2!

rasp berkata...

sayangkan isteri tinggalkan2 ngehehehe

Hezesuze berkata...

momguess
sekali sekala nak gediks noks..haha

nidza
a ah separuh jiwa ku pergi...huhu

zura
thanks teman kan akak...dah baca dah...huhu

dee
ishh bukan takat terkam jek uols..digomol2 nnti hahahahaha

ogy
alaaa jeles ar tu..hahaha

kak ina mail
aduss uols camne nk rindu kt uols jumpa pun blom...huhu sopink?? jom!!

pnstoberi
rindu rindu serindunyaaaaaa..

joy
yezzaaa!! tepat sekali hehe

ayu
ko ni kan ayu..dah ler abg pomen jauh lagiler 23cm tu kuat haha

rasp
sayang kan somi?? camne lak haha

umialya berkata...

xper.. jap je tu..

ieda berkata...

jauh tuuu eratkan lagi kasih sayang .. rindu dendam .. heheheh
dah balik nanti .. bawak dia pi oneymoon heheheh

Hezesuze berkata...

umialya
mmg kejap jek uols tapi rasa cam sebulan lak ahksss

ieda
wah gitew kan haruss uols..hanimmun tu hari2 hahaha

J.M.R berkata...

akk wt biz katering ke?

NurSolehah berkata...

hohoho.... nti abg pomen blik k..

ble jauh2 mmg windu kan kak. ermm.... klau sy, sehari jauh dah resah.. hihi

Hezesuze berkata...

JMR
yup!! tolong bisnes family jek uols....nape??

nur solehah
tau xpe..ni tak sampai sehari pun dah resah ...haha