Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Oktober 07, 2010

Rally sprint @ MARDI

2 beranak senak enak nengok rally sprint...huhu

sampai tak sedar umminye snap picta...
i loooiiikkkeeee this picta very much...

last weken ari sabtu ada rally sprint @ mardi serdang....sebagai sokongan padu katenye akak pun gegeh ler pergi wit abg pomen & si kocik Zaquan....kakak & abg tak mau pergi ....huhu

sib baik cuaca hari itu sangatlah aman damai ye uols...ekceli kan jarang 2 beranak ni nak duk lepak same2 camgitu rupe....selalunya asyikler berkelahi jek kekdahnye...haha

betul ke org kata kalo muka anak lelaki seiras ngan ayahnye memang tak serasi??? yeke?? tapi pada akak mmg pun si Zaquan xleh ngam ngan abg pomen...tapi bab2 nak jenjalan sayang gilos lak kt babah dia....mihahahaha

nie picta gediks si Zaquan yea...huhu

ekceli event ni berlangsung 2 hari iaitu sabtu & ahad ....tapi akak dapat tgok event ri sabtu jek coz ri ahad tu ada event catering kawin lak...

so TAHNIAH to Faidzal Alang (team yang wajib akak sokong ler) coz dpt tempat ke 2 overall...abg pomen kata kalo idak leh dpt 1st overall tapi last round kete terbabas ler pulok....huhu dan juga TAHNIAH pada Hafiz Iceman dapat tempat ke 8 overall...




** semakin sonok lak layan rally nie kan...huhu

10 ulasan:

Yan berkata...

peminat setiala ni eh

kak ina mail berkata...

suka tengok aksi gedik zaquan.cute.fotegenik

zura@iwan berkata...

peminat setia rally ye kak...hehe

atty's berkata...

qutenya ..zaquan..

[-suziey-] berkata...

amboih zaquan mcm makin expose ye skang..hehe..good good..

:: m.u.n.i.r.a :: berkata...

comei nya aksi anak teruna akak tu!
cute bangat!

Hezesuze berkata...

Yan
ishh harus setia uols...huhu

kak ina mail
iyolah uols...si zaquan ni mmg suke bergambo....

zura
ye noks!! hehe

atty's
cute cam ummi dia kan kty...ahakss

suziey
tu ar suziey..camni kene beli dslr satu ler gamaknye huhu

munira
aksi gediks dia tu uols

mummysyafie berkata...

sekali je pernah ikut hubby tengok rally ni kat mardi. kena bayar kan kalau masuk

EiJa ZaQuaN berkata...

ala comeynye aksi gediks zaquan tu..

Hezesuze berkata...

mummysyafie
ishh tu event lain uols...event yg uols pergi tu mmg every saturday nite ade...yang itu event drift uols not rally huhu

eija
isshhh tu belom tgok aksi gediks umminye lagik mihahahaha