Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Oktober 29, 2010

JOM PARKING KAT BLOG BEN ASHAARI


Ekceli akak dah lama dengar sal blog BEN ASHAARI ni uols...tapi masih tak sempat2 nak terjah...so semalam entah camne hati terbukak nak terjah blog BA ni....terus jadi follower gtew ahakss...mak aii follower BA pun dah cecah 3 ribu tu uols....kagum2 akak dibuatnye...huhu

so pada bloggers yang baru merangkak **bak kata BA nie...jom kita reramai parking kt blog dia...huhu

adioooss!!! salam perkanalan dari akak tuk BA...agagagagaga

10 ulasan:

kak ina mail berkata...

Selalu gak parking kat Ben Ashaari.Dulu akak pernah masuk terjah Ben Ashaari.

syaf berkata...

dulu slalu gak. tapi bosan kot, bukan nk terjah balik...at least kite share2 cite lah kan...so gua dah keluar parking dri blog beliau...ha3, kejam kan

atty's berkata...

dulu ada gak ..pernah masuk jom terjah ..tp asik ler buat list baru..jenuh nak layan nye..

rasp berkata...

pernah skali dua terjah blog dia...

HaNTwO berkata...

slalu tengok2 blog dia...jadi silent reader je :)

Joy berkata...

just silent reader aja ;)

Jey Yusuff berkata...

jom lepak kat blog akak gonjeng

Hezesuze berkata...

kak ina mail
wah gitew kan...ok latuh

syaf
uiks camtu pulak ngeee

atty's
yelah kty...ze baru jek terjah blog dia tup2 dah ada new n3 haha

rasp
ok latuh

hantwo
kira baca jugak kan..ngeee

joy
silent reader jek?? hehe

jey
wah bleh jadi tajuk n3 nie jai..hahaha thanks bagi akak idea huhu

Mah@mahu berkata...

wahh kak heze lepas ni glamor lah kuar kat blog bro Ben tu... dpt lah tempias2 dia kan...

zura@iwan berkata...

owhhh...x jengah pon lg..hehe..