Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Oktober 26, 2010

Blueberry Tart

Sila jangan gelak kalo akak bagitau yang akak tak pernah rasa blueberry tart or adik beradik tart kekdahnye...huhu so hari sabtu haritu sempat gak terjah rumah kawan sekolah akak..so dia hidangkan ler kat akak blueberry tart kat akak....hehe

tapi b4 tu leh lak akak cakap nie ada cheese tak?? sebab akak very2 tak suke ngan cheese kek or cheese tart melainkan cheese kek durian SR....huhu **berlagak ko kan!! haha

seyes uols....tekak akak memang tak boleh nak telan cheese nie....tak tau nape..hehehe bukan akak mengade2 yea hahahaha so decide order blueberry tart from kawan akak...semalam gegeh akak tunggu akhirnye sampai gak...wallllaaa!!

blueberry tart
hanya RM2.20 ajork

mmg sedap & lazat uols..baru ku tahu betapa nikmatnye tart ni haha

haaaa amik ko sampai order 20pcs lagik
ni bukan nk rasa tapi nk melantak namenye tau haha

so now selepas dah bagi sedara sebelah rumah tuk rasa blueberry tart nie...hanya tinggal 7bijik jek dalam peti ais....ni sambil akak update blog nie dah ku ngap 2 bijik ahakss...

oh ye kalo uols teringin ke blueberry tart nie boleh ler contact akak ye....akak promote jek bisnes kawan akak nie..nk tolong dia kan...hehe

ekceli kawan akak nie buat bisnes kuih raya, kek & tart yang seangkatan dengannye...hehe ni ada beberapa perasa yang dia buat:-
  • blueberry tart / blueberry cheese tart
  • strawberry tart / strawberry cheese tart
  • hazel nut tart / hazel nut cheese tart
  • egg tart
  • fruit tart
dan macam2 lagik yang berkaitan dgn tart....huhu lupa lak nk bgitau...minima order 50psc dan delivery merangkumi area yang berdekatan ngan klang & shah alam ajork...area lain akan dikenakan kos penghantaran ye....huhu



**rasa nak belajo buat blueberry tart ni pulak....ngeh ngeh ngeh

16 ulasan:

[-suziey-] berkata...

bestnye..adeii terliur dh tgk ni..mmg feveret ni cistart2 ni..

Farra Dhelina berkata...

kt pya peberet!

ieda berkata...

memang best .. blueberry cheese tart nie memang best giler .. x pernah makan layie yer .. haaa lepas nie suze akan order lebeyyy lagi ... heheheh

zura@iwan berkata...

ooo ye ke kak x penah rasa? sy suka blueberry cheese tart...hehehe....

atty's berkata...

ya allah ..ko ni ze..buat kty kempunan je tau..

kak ina mail berkata...

cheese tart makan, tapi tak boleh banyak.satu je dah muak.suka yang blueberry.

nadia berkata...

kak, saya nk yg akak punye! =)
sedapnyoo....
kak, mcm mane nk pronouns nick name akak ni kak?
hezesuze?

saya pronouns mcm ni,

hey zey su zi.
btol ke kak? klu salah tlg btol kan kak. serius nk tau. sbb xbest bile xtau nk pronous name akak ni..
jgn marah ye kak.

iva saionji berkata...

akak.....ko buat i terliur...nasib baik xngandung...kalau tak siaplah akak kena hantor sampai umah tau...hehehehe...nasib baiklahkan..hahahaha

Rinna berkata...

Sedapnya tgk blueberrt targ..mengancam le plak..tak penah laa lagik makan tart gini.. :)

Hezesuze berkata...

suziey
ni not cistart uols...ni kira tart xde cheese gtew ahakss

farra
wah peberet uols jugak ek huhu

ieda
insyaallah kalo weols buat opn hse weols idangkan blueberry tart nie ek...hehe

zura
yup uols seyes nie ni pestime rasa blueberry tart..sila percaya okay haha

atty's
ishh janganler ckp camtu kty...kalo nak mai ler dtg rmh ahakss

kak ina mail
sbb tu weols tak suke cheese uols...cepat muak haha

nadia
haaa betul arr tu pronouns nama weols..clap3....huhu

iva
uiks ingatkan dah ada isi...haha

rinna
haruss try uols...sedapp!!

mummysyafie berkata...

egg tart tetap pilihan kalbu..

mama tisya berkata...

ada cheese br mantop kak...rugi ler akak br tau nk mkn tart..hahahaha...kalo akak nk buat tart bole tgk kt blog kita tp yg ada cheese la..blueberry cheese tart..yum2

Pinky Pixie berkata...

sodap ni. yt plg suke egg tart.. tp kalo nk order kne 50psc? *pengsan. sapo nk makan.. hehe.

moga bisnes kwan akk smkin maju.. bgus akk ni. tlg pomot..

NurSolehah berkata...

xpernh rasa lg blueberry tart.. tp nmpak mcm yummmmy2.....

terliur daa.....

Fiq Fikri berkata...

huuuu..sedapnye...lme tak mkn..agaga

Hezesuze berkata...

mummysyafie
wah pilihan kalbu katenye hehe

mamatisya
ishh tekak xleh telan cheese ler uols...owh ada resepi ek nnti akak terjah huhu

pinky
alaaa ekceli bleh jek order dalam 10-20pcs gtew...kalo dekat weols ler anto kan hehe

nur solehah
haruss try uols....hehe

fiq
opkos ler sedap uols...haha