Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Oktober 22, 2010

Akak pun nak jugak Blackberry Torch 9800 nie uols

Blackberry Torch 9800 ???
haisshh rugi uols kalo uols xmau ini blackberry huhu

BlackBerry Torch 9800 merupakan smartphone pertama dengan keyboard BlackBerry dan skrin yang besar padang bola dengan 3.2 inci dapat lihat dengan jelasnya ok. Dilengkapi dengan kamera 5MP, memori 8GB diupgrade dengan micro SD card lagi huii hebat hebat. Ishh kalo akak dapat henpon nie confirm tak layan lappy kot...ahakss!!

BlackBerry Torch 9800 sangat2 lah berbaloi pada akak gonjeng nie uols yang suke gediks nak bergambo sakan kan...hahahha kalo lah akak dapat henpon nie uols rasanya cadangan nak beli camera DSLR tu dibatalkan ler kan...hiks!! sebab BlackBerry Torch 9800 nie sumenye ada disitu...kira all in one kekdahnye...huhu

Kelebihan celcom exec 50 adalah :-
  • 15 sen kadar panggilan ke nombor lain..murah siut!!
  • Automatik diskaun setiap bulan.. ada diskaun lagik huhu
  • Bicara lebih, menabung lebih banyak. Semakin banyak yang anda gunakan, diskaun lebih banyak hingga 30% setiap bulan. Wah camni bleh arr gayut ngan abg pomen setiap masa...mihahahaha
  • Hanya RM50 bulanan sahaja. murah kan??
  • PERCUMA Celcom Broadband Dasar Rencana selama 1 bulan dengan kelajuan sehingga 384 Kbps..Wow!!! sungguh berbaloi2 kan uols??
ensem lak model picta nie kan ahakss!!

Tak percaya ke uols?? hohohohoho
apalaie sila scroll kebawah ye... :)

haaaaa kan akak da habaq mai...sangat berbaloi2 kan...
mane nak dapat camgini kalo tak
dengan CELCOM uols....huhu


Ater tengok sume bloggers gegeh join contest nuffnang nie, apalaie dengan tidak melengahkan masa akak pun join ler uols...mana tau tuah akak kan...hehehe lagipun akak tak pernah join mane2 contest yang dianjurkan nuffnang uols...huhu

Kalau uols berminat nak join contest nie jom terjah link Nuffnang ni yeah.. So apalaie uols..jangan berlengah lagik...moh kita reramai join contest nie...huhuhu

Gud luck pada uols yang menyertai contest nie...adioooooss!!!!

14 ulasan:

PUANSTOBERI berkata...

Aiols pun nak buat contest ni. KEna carik2 idea dulu, baru leh anto. Ngeh hehe

zura@iwan berkata...

nk jugakkkk...canggih maggis tul....semoga akak bjaya yer...kalu menang share dua bleh..kakaka..

atty's berkata...

kty pun nak jgk...

Rinna berkata...

Wahh memang menarik tertarik debommmm laaa... :)

kak ina mail berkata...

moga berjaya mendapat yang diimpikan.akak nak buat , tapi tak de idea.khe khe

Pinky Pixie berkata...

cayok2 kak.. yatie sokong akk punye. eh, tibe2.. hehe.. mane taw kot2 akk mnang.. leh la share.. ea..ea.. heee~

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Gdluck to u too :)

Love,
PojiePooh Abdullah

mama_umar_maryam berkata...

wahh,all d best ahkakkkk..

J.M.R berkata...

apa kaitn BB torch ngn dslr ka..beli tetap beli kak..hehehe

hamzah ian berkata...

wow

Suhana Shuib berkata...

wow..mmg canggih uols.. uols dah beli ke???

umialya berkata...

good luck

Hezesuze berkata...

pnstoberi
alaaa reka jelah uols..jnji org baca depa paham ahakss

zura
jom kita reramai join contest nie...thanks dear

atty's
semoga kty pun dapat phone nie ek...gud luck 2 u too

rinna
ishh henpon baru kan haruss ler canggih uols ahakss

kak ina mail
alaa uols kan pandai buat ayat...senang je huhu

pinky
wah weols dah ada penyokong ye..mihahahaha

pojie
thanks adik ku!

mama umar
thanks yang

JMR
ishh itu ayat sampingan jek hahahaha

hamzah
weeeeeee

suhana
ishh mane ada duit nk beli uols..weols joint contest nuffnang jek nie..ngeee

umialya
thanks dear

Mah berkata...

Harus kakak contest kena masuk nak hadiah besar hehehhe.. Nak masuk gak tunggu jer lah..