Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Oktober 05, 2010

Ada tak bloggers yang duk Terengganu??

Sape yang duk terengganu sila angkat kening?? mihahahaha
ishh seyes nie...akak tengah carik kawan ler yg duk Terengganu
sebab ape?? sebabnye ujung bulan nie abg pomen ada rally kt sana

so akak gatai nk follow kan...**yelaaa tempat isteri adalah DCC sominya kan ahaks!!
ater kalo uols duk sana bleh ler kita meet up....hehehehe

pastu lak akak tengah carik hotel bajet kt terengganu tu...
lagi satu antara setiu ngan KT tu jauh tak??
pastu lak antara KT ngan tasik kenyir pun jauh tak?? hehe

service park rally area KT...tapi tmpat rallynye area setiu & tasik kenyir...
so plez3....akak tengah mencarik hotel nie...
dan juga kenderaan yang boleh akak sewa...
kalo dapat free pun ok gak...hahahahaha

thanks uols!!!

9 ulasan:

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Kak, ada sorang member blog saya stay sana. Junior masa study dulu. Dialah juga yg saya tempah seaglas klo akak ingat. Baik budaknya.. FB dia; Ixbarr Abdullah

Cakap jer akak tuh kakak saya, nak kenal n minta tolong...

http://homosapiensz.blogspot.co



Love,
PojiePooh Abdullahm

Azwan@Mr Money berkata...

Salam, apa kata akak singgah blog Terengganu Permata Hati

http://tgtourism-azwansalleh.blogspot.com/

Mana tahu ade hotel yang berkenan. Nak tengok2 tempat2 yang menarik ke. hehehe. kalau nak cari hotel yang murah2 pon banyak area KT. Setiu ngan ngan KT tu xde la jauh sangat, tapi tengok tempat la jugak. Kalau area lembah bidong, setiu. 45minit dari KT dah boleh sampai.

Kalau tasik kenyir pulak, jauh la skit, sebab tasik kenyir daerah hulu Terengganu, xsilap dalam 2 jam lebih camtu ar..... hehehe....

umialya berkata...

dekat je tp jika ada pengangkutan, senang nak jln2

x leh nak tlg sbb x dok sana..

mama tisya berkata...

slamat jln2 ganu kito..tgk penyu telor...hehehehe

**umh & deco cantik tu umh my parent ler...tk bc abis ke citer:-p

mama_umar_maryam berkata...

heheh,wpon xdok ganu ttp nyebok nk komen,slmt cuti2 ke ganuuu

Farra Dhelina berkata...

wah nk ke ganuu

Hezesuze berkata...

pojie
eh yeke..tapi tetiba akak malu lak nk contact ur frenz tu...huhu btw thanks ye yang...

azwan
bila dah publish n3 kt blog baru teringat kt uols...hehehehe orait nnti weols terjah balik blog uols tu....huhu thanks 4 the info

umialya
sbb tu nak tau sape yg duk sana sbbnye weols xde sedara mara yg duk sana hehe

mama tisya
ishh akak baca smpai habis ler story uols tu...mayb terlepas pandang kot..hehehehe

mama umar
bukan cuti holiday uols...gegeh nk tgok rally katenye...haha

farra
ye uols...huhu

mummysyafie berkata...

ada gak dulu kenal blogger dari terengganu. tapi skrg tak baper aktif

NurSolehah berkata...

sy org teganu ~