Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Oktober 25, 2010

Apa pendapat uols??

Pic cilok from FDHELINA...hehe
**jangan marah arr..

bekas basuh tangan zaman ini...hohoho

Orait uols...ater ramai yang tau akak kan buat bisnes catering kan...so now akak nak mintak pendapat or pandangan uols ler about this...about bekas basuh tangan cam dalam picta diatas.

Ekceli now almost all catering **exluding catering akak ler...hehe telah menggunakan bekas air tangan camgini rupe...uols pernah tengok tak bekas air tangan nie?? haaaa picta kt atas tu kira canggih ler kan siap ada sinki & saluran air mengalir lagik...dan ada juga catering yang letak jek baldi kat bawah sebagai tempat tadah air basuhan....

ermm till now akak masih menggunakan bekas air basuh tangan yang letak atas meja tu uols...kira kalo tetamu ramai opkos ler para pelayan gegeh duk salin air tu kan...hehe

so now akak nak mintak pendapat uols ler about this situation...OK ke TAK OK kalo akak upgrade sikit bekas air basuh tangan yang bese jadi cam picta diatas?? apa kebaikan dan keburukannye??

let me know ASAP gtew ahakss....thanks atas komen2 uols.... :) adiooooossss!!



**ada gak catering yang fofuler pun dah guna bekas camgini rupe...hehehe

14 ulasan:

mummy_ayu berkata...

for my opinion la kan..sgt bagus & sgt senang...plus nampak kemas & bersih sebab ada sluran tu sekali..
tak yah nak susah2 refill air basuh tangan, buang air yg kotor....
so..sokong la 1005 guna tempat basuh tangan cmcm nie..
sekian..ma acih!!

PUANSTOBERI berkata...

Ok je uols. Sbb kadang tpt basuh tgn yg letak atas meja tu salu lmbt tukar. Jadi terpaksa basuh tgn ngan air sirap. Eh..ini bkn la catering uols lah..yg kenduri2 ai biasa pegi lah kan.
Aiols rasa ok je. Tp kena alert la bila air tu dah nak abis. huhu

[-suziey-] berkata...

harus guna!! sbb slalu klu jenis ats meja tu..cpt abis..n jenuh nk tunggu caterer salin bekas tu..n meja pn abis basah2 sbb terpercik air basuh tgn tu..

Nana berkata...

hehe ok je kreatip juga

syaf berkata...

sangat bagus dan sangat unix...

@LiYaNNuaR berkata...

good ideaz kak... tak la mlimpah2 keluar ayo dia.. salu kalo nk basok tgn.. harus senteng kain, ok.. kalau tidakkk... basahhhhh, tempias2...

NurSolehah berkata...

sy suka yang mcm ni... nampak lagi bersih.

Nieza Ishak berkata...

kat area rumah nieza mmg derang pakai camni dah ... sonanggggggggg.

Rinna berkata...

Bagus juga..guna cara gini.. tapi kena make sure.. ada 2 atau tiga kalau tak beratur laa plak nak tunggu basuh tangan kan.. :)

Hezesuze berkata...

mummy ayu
wah uols siap sokong 100% tu..oh kalo lagu tu weols kene carik gak bekas camgini rupe huhu

pnstoberi
motipp basuh tangan ngan air sirap?? hahaha owh uols pn agree kalo weols wat bekas camgini ek...hehe

suziey
yezzaa..nampaknye lepas nie keje pelayan lebih mudah kan..ahakss

nana
kreatip mmg kreatip tp ok ke?? tak rasa beban kt tetamu ke kene bangun basuh tangan?? ngeeee

syaf
mmg unik kan...

liyannuar
wah uols pun setuju gak ek..thansks

nur solehah
orait kompom akak buat bekas camgini huhuhu

nieza
yeke?? weols masih ragu2 nk guna ler sbb takot cam org komplen lak..aduaaiai

rinna
ishh opkos ler kene letak lebih dari satu bekas ni uols...nnti org komplen pulak haha

mummysyafie berkata...

kalau nak upgrade boleh je zue. tapi zue kena sediakan lebih dari satu kot..sebab kalau jauh susah orang dari hujung sana nak gi cuci tangan.

mama_umar_maryam berkata...

tukar jelah kak..ok je,bertmbh fofuler nnt ;)

sW33tDaRLinG berkata...

ooh mmg lah sangat praktikal sebenarnya.. tp berdasarkan umat melayu yang amatlah pemalas nak bangunkan bontot pi jauh2 kaaan, so kena laa buat 4 penjuru uols...

sW33tDaRLinG berkata...

tp weols rasa kaki tu diorang buat sendiri laa, pi design & pateri sendiri jer tu ikut size tong kita...