Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Oktober 20, 2010

berkesan kah produk ini????

Safi Rania Gold - Jelita tanpa mengira usia
Selamat dan Suci

Nie yang akak nak tanya pada uols sume....adakah uols telah mencuba produk safi rania gold nie..?? ok kah produk ni?? berkesan kah??sesuai ke kulit akak yang berminyak nie??

Haaaa pada sesapa yang dah try produk nie..mehler syare sikit tentang keberkesanan produk safi rania gold nie yea....bukan apa saje jek nak tau...hehehehe

buat masa nie akak setia ngan produk Olay total effect uols...tapi kalo produk safi rania gold nie lagik bagus tak salah kan kalo akak mencuba nye..?? hehehehe adioooss!!!


oh time akak tulis n3 nie akak terima msg [image uploads will be disabled for two hours due to maintanance at 5:00pm PDT Wednesday, Oct. 20th]

uols ada terima msg nie tak???



**takat nie takot nak cuba sesuatu produk kecantikan coz kulit akak sensitif...hehe sbb tu tanya kt uols...hiks!

23 ulasan:

momguess berkata...

mak xtau noks
sbb mak xgune
mak S.E.T.I.A ngn dewajah noks

syaf berkata...

idok ler teman tahu

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Akak nih semua nak dicuba, campur sana sini jadi muka lipas kang how??!

Love,
PojiePooh Abdullah

[-suziey-] berkata...

sy pkaai safi rania..tp dia pnya krim tu jek..toner n cleanser xpakai..so far ok jek ngn kulit sy..dulu guna safi color biru..saje tukar yg rania gold ni..ok jgk..alhamdulillah..

maslinamansor berkata...

mas tak guna pun. Mas dok guna Tia Amelia.
:)

Joy berkata...

tak pasti la. sbb skrg guna loreal merah tu...tp mmg sy suka tukar2 product..akak cuba dulu..nnt review yea..

kak ina mail berkata...

Akak tak pasti. tak pernah guna.akak forever loreal..Tapi yang penting kita kena buat routine. 3 yang asas kena pakai. lepas cuci muka, pakai toner, kalau malam pakai nigh cream, kalau siang day cream. seminggu sekali scrub ngan pakai mask.muka jadi okey punya.tak kira apa produk pun.mesti kena buat ikut aturan

.::Lynn::. berkata...

lynn dah try pencuci sahaja.. tapi nmpk liang roma semakin membesar/kelihatan. kena setia kat olay gamaknya.. huhuhuhu

zura@iwan berkata...

ermmm...sy x penah pakai la kak...skrg pakai cm akak le...Olay...setia u..hehe

Jey Yusuff berkata...

ala kak... akak bukan dh cantik berseri bak BIDADURI ke, hehehe

Jey Yusuff berkata...

ala kak... akak bukan dh cantik berseri bak BIDADURI ke, hehehe

PUANSTOBERI berkata...

aiols pun penah terpikir nak pakai product ni time org duk kalut jgn pakai product israel tu.
Tapi..tah mcm tak yakin je. Jadi aiols tak leh kasik review la yer.
Owhh..skang aiols tak pakai product israel tu dah. aiols pakai produk TOk Ti. ngeheheheh.. :P

rasp berkata...

no komen sbb tak pernah try test cuba guna ;)
and message tu tak dpt punnnnn...

atty's berkata...

kty pun ada gak tingin nak terai..jom kita terai..
aah message tu kty pun dpt..

Nad @ MamaZakwan berkata...

salam..kak suze..sori off topic! :)

kite dh wat la citer kt hosp klang yg tragis itu, huhu..

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/10/memori-part-2-sangat-tragis-doktor.html

tq :)

Hezesuze berkata...

momguess
wah patut arr muka ko berseri2 noks..nmpak muda selalu...huhu

syaf
oppss!! sememangnye uols xtau hehe

pojie
bukan nak campur aduk produk uols...cuma nak tau keberkesanannye..tapi now mmg setia ler ngan olay hehehe

suziey
dulu mmg ada guna safi cream b4 guna olay...sbb olay kan 7in1 katenye...hehehe

maslina
so camne guna tia amelia tu?? ok ke?

joy
mmg nak cuba tapi takot tak sesuai ler pulok hehe

kak ina mail
kalo uols nak tau...dari dulu weols just guna pencuci muka & olay total effect jek...xde ikut urutan kekdahnye...kene beli sume ke uols??

lynn
alamak!! baru ingat nk try pencuci tpi uols dah kata camgitu terus terbantut...huhu

zura
wah kita serupaaaaa....

jey
wah bila lak tuko nama ni jai?? hehehehe kalo bleh nk up sikit cantik dari bidadari uols...ngeh ngeh ngeh

pnstoberi
amboii clust uols pakai produk tok ti ek...weols pun nk try tok ti gak tapi cam was2 takot tak sesuai gtew..

atty's
jom kita try same2 kak ty...ahakss

rasp
erkk..ok jek

nad
eheh dah ek...mayb weols terlepas pandang kot..orait2 nnti weols terjah balik ngeeee

kak ina mail berkata...

betul tu.bukan semua .akak beli, pencuci muka, toner, scrub , night cream loreal- day cream guna olay.Selalunya akak beli dua produk ni je.loreal ngan olay.

mama_umar_maryam berkata...

gimme 5 kak,saye pon pki olay total tu ha..yg safi gold ni xtaula plakkan,so far xdgr yg -ve ttg produk nih

Elin berkata...

haah..akak try la dulu...saya pun pki olay...but now try pki garnier..tp ape pun...last sekali sure patah balik pki olay..kira olay tetap d hati la...hehe

Hezesuze berkata...

kak ina mail
oooo ingatkan uols beli semua nye...ater kata ikut urutan kan..hehehehe

mama umar
mmg olay tu sesuai ngan kulit akak...sbb tu setia uols..tapi saje jek tanye uols kot2 produk safi rania ni ok..itu jek

elin
eh eh cam kebetulan lak...now weols still pakai olay tapi cuci muka weols try garnier lak...baru 2 hari pakai...huhu

J.M.R berkata...

tak pernah try lgi produk nih..hehehe

:: iManja :: berkata...

tringin nak try sebab casing dia nmpak cantik....sesuwei ngan nama rania gold tu

mummysyafie berkata...

dulu nor pernah try produk ni. tak sempat habis kan satu set tu nor tukar ngan produk lain.

pastu kan..kalau kulit zue jenis berminyak, zue tak boleh pakai produk jenis krim taw..kena cari yang cecair. sebab kalau pakai krim..muka kiter akan mengeluarkan lebih mintak.

nor pakai sekarang shenseido..ok la. skrg muka pun nampak glowing je. pastuh sebab kan shenseido tu sedikit mahal..no amik pencuci muka dier je. sekrg maintain ngan produk dari obersi. murah n sesuai..cepat memberi tindakbalas.