Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Oktober 26, 2010

Acara bukak hamper

Wah! uols mampu even dah abis raya baru terhegeh2 anak2 akak nak bukak hamper bagai...mihahahaha yelaa time raya ritu sayang lak nak bukak hamper katenye..so jdilah perhiasan semata2...ngeeee

jom kita layan anak2 ahkak gonjeng bukak hamper....ko ado?? hahahahaha

mula2 sessi bergambo dulu ek..sebagai bukti katenye..hiks!

haaaa lepas jek bergambo memasing duk
pilih yang mana satu hamper pujaan hati....mihahaha

owh Zaquan sempat jugak nk nyelit peace no wars....layannnn

Almost hamper raya nie abg pomen yang dapat from supplier/spare part kompeni...ater weols yang suka suki cop itu hamper ...mihahahaha sib baik all makanan dalam tu tak expired lagik bleh arr dimakan....

soryy!! nan ado picta lepas hamper dibukak sebab memasing including akak sibuk pilih & menshekik cekelet yang ado disitu...ahaksss!!



**tahun lepas dapat gak hamper yang ade cekelet forero rochel lagik...huhu

9 ulasan:

.:. Maa .:. berkata...

3 hero ye... huhuhuhu.... penat x? ekekekeke ;p yg kecik tu tomei leerrr.... mcm maknya... ;p

ieda berkata...

waaa seronoknya dpt hamper raya nie .. kalau anak2 ieda x tunggu dah .. x cakap pun mereka dah pandai bukak sendiri .. x sempat nak tunggu jadi perhiasan heheheh

Hezesuze berkata...

Maa
aduaaii uols mane ada 3 hero...2 hero 1 heroin ler..haha

ieda
alaa uols mula2 anak2 weols nk bukak gak hamper tu ujung2 atok nenek dia marah langsung tak jadi bukak haha

[-suziey-] berkata...

waaaa best nye..dpt hamper besar..nape xcalling2..bole tlg buka sama..ekkekek:p

zura@iwan berkata...

wahhhh...hamper raya br buka ke....awat x simpan smpi raya aji kak..kakaka..

rasp berkata...

budak2 mmg suka bila dah dapat hamper nie kannnn...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah besaq punyer hamper...

NurSolehah berkata...

comel je si zaquan... yg gegirl tu sweet sesangat.....

Nieza Ishak berkata...

uwaaaaaaaaaaa syioknya ... nak cekelat seketui ...