Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, November 24, 2010

Layan game sampai tak ingat nak makan

Game PS 2
ibunda akak belikan tuk cucunye huhu

Ater ibunda akak dah janji ngan anak akak Haikal so pepagi buta duk tuntut itu game arr...sampai kemana ibunda akak pergi dia follow jek montot ibunda akak mihahahahaa...tu arr sape suh janji..haaaa rasekan haha

so now celik jek mata terus nak main game sampai tak dan nak mandi...bila akak marah baru nak mandi kekdahnye huhu...1 hari asyik mengadap game jek...umminye lak asyik mengadap lappy jek...hahahah kira adil & saksama gtew kan...yang penting anak2 ada di depan mata senang nak pantau..ahaks!!

kekadang akak curik main gak uols...nak gak rasa camne main game mihahahahaha


uols ada game PS 2 ni tak?? uols pun layan gak ke??



**xtvt cuti sekolah ler kekdahnye kan...ikut ati memang akak tak mahu beli tapi yelaa rezeki anak2 kan..tak salah bagi dowang fun sikit yedok??

16 ulasan:

Jey Yusuff berkata...

yg penting ada anak2 kat umah. senang nk tgk

Zaer!! berkata...

wah!! PS! tak pernah pon ade mende alah ni.best ke sis??

NurSolehah berkata...

Dlu2 main gak.. tp skunk dh xmen.. kdg2 hubby men sowang2.. haha

mama_umar_maryam berkata...

hehehe,utk Umar kitorg belikan gameboy yg murah tu je..heheheh

ch@ berkata...

takde ps2, kalau ada pun tak reti nak main, mrABi main yg xbox nya tu, huiyoo mcm tgh tgk filem. nak main tak reti, tgk ajala... keke.

zura@iwan berkata...

kita kasi hb adiah tu..haha...tp mula2 je men, skrg hb kasi adik dia..tp mmg duk mhadap mende ni jerk...smpi kena marah la adik dia...hadap je game memanjang...adeiiii..

Eazy Izzuddin berkata...

lagi layans PS 3 akak...
hehe..
besh

kakngah berkata...

memula beli dulu.. ada gak layan
sekarang, ai tak layan nok... asek kene kutuk jek sbb layan game blok... hahaha!!

Yan berkata...

layan kakkk... time peknenkan qispun yan still men PS2.. tp bukan seme games yan reti.. csi.. the sims.. yg snang.. klu gado2 ke men racing ke men bola ke yan tak reti

tp lepas abg jual kat member dia.. dah tak sentuh da lagi..

Rinna berkata...

Hmm..ada ps2 nie leh tambat anak kat umah laa..dia tak merayau2 sgt.. so senang nak monitor.

Anak weols ada dua game PS2 dan PSP. Dulu masa mula2 beli PS2 ada gak layan ngan dia..tapi skrg tak de dah.. Now dok bodek mintak beli Xbox plak.. nie tgh pk laa nie.. adess rabak lagi laa poket weols..

Ogy berkata...

x pernah main, apatah lg sentuh benda alah tu...hahaahah jakun sungguh

linahilmin berkata...

kids & games tak dapat dipisahkan, sama mcm kita & blog/fb! :)

umah takde ps ni tp ada nintendo wii! pun layan gak!

PUANSTOBERI berkata...

Dah PS3 da skang ni uols... huhu.
Tp aiols ni idak la ada segala natang PS nih.
Nengok anak buah main pun da pening. Mmg ngadap itu je la 24jam. Ttp tibi tu kalo tido jer.

Tu PSP retu yg belikan kat anak buah tu mana la aiols reti main. Ate' nak nekan butang on pun aiols idak reti kome.. hahahahah

Hezesuze berkata...

jey
yezzaa betul tu..anak2 ada dpn mata huhu

zaer
tuk kanak2 seusia ngan anak weols besh kot tapi pada weols baik layan fb jek hahahaha

nur solehah
camne nak main?? 24 jam anak weols konker ps2 nie ahakss

mama umar
kalo ikut hati weols mmg xbeli uols...yelaa mahal kan..tapi neneknya yg beriya nak beli haaaa layannn haha

cha
pernah dgr xbox tu tapi xtau camne bentuk dia huhu

zura
tau xpe..kira cam kita jugakler asyik duk ngadap fb jek haha

eazy
ish ps 3 mahal gilos uols...mane ade duit nk beli mihahahaha

kak ngah
bab2 game ni weols suke layan game mario tu....hehe

yan
skrg tgok anak2 layan game jek...nk pegang pun tak dibaginye hehe

rinna
sib baik kalinie poket nenek dia yg rabak not poket weols agaagaga

ogy
game ler uols...try search kt tenet hahahaha

lina
ye btul tu...

pnstoberi
mmg ler tapi ps 3 kan mahal so dpt ps 2 ni pun dah kira ok uols ngee

EiJa ZaQuaN berkata...

btol tu..ermm..my asben kalo dpt main PS2 mmg x igt benda lain..dok mengadap jerk la..skrg ni anak dia pulak dok ikut..sikit2 nak main games..

mummysyafie berkata...

dulu my kids layan Ps2 ni. tapi sekrang diaorg lebih suka layan kartun lak.