Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Januari 06, 2011

1st day kakak @ skol

Salam uols!! ada baik..?? pepagi lagik dah ujan kan uols...sejuk gtew...hehe orait now akak nak story sikit about Nur Zaheeda Syafiqa aka kakak aka gendut pestime gie skol....huhu

Beratur mengikut kelas masing2...
See ngantuk sudah!! maklumlah bangun awal pagi hehe

Sampai berkerut muka tengok kawan baru huhu

Lama sangat cikgu membebel kan uols
haruss murid2 bohsan haha


time rehat @ 9.35pagi
bekpes nasi lemak beli kat kantin

Alhamdulillah kakak seorang yang independent girl berbanding si abang...hanya 2 hari jek akak menemani/pantau kakak @ skol...yang beshnye hari kedua tu boleh pulak dia bagitau kt akak..."ummi tak yah tunggu arr" huhu lagi bagus!! mihahahaha

Now every morning abg pomen yang anto kakak ke skol kebangsaan..akak lak anto si abang gi skol agama...huhu apa yang penting...??? kejesama haha....

adioooooss!!!!



**bila pagi jek ujan....bila ujan jek pagi tapi syukur alhamdulillah....ujan rahmat kan....hehe



9 ulasan:

MAMASYAZA berkata...

hujan jugak kat tpt saya pagi tadi, drive nak g keja pun ngantuk aje, tak sabar nak tunggu cuti hujung minggu, nak rehatkan badan n boleh bgn lambat...yeeeehaaaaaa

Rinna berkata...

Alaa comeinyaa kakak..pakai tudung.. budak pompuan mmg cepat matang.. boleh jaga diri..sendiri..

tigrismalaya berkata...

bagusnya kakak..
tapi anak pompuan memang cpt matangkan..

Iman berkata...

Dah la comel....pandai bawak diri lak tu....Harap2 Balqis nanti macam kakak gak...huhuhu

eT berkata...

bagusnyer anak leh tinggal dah...
xyah follow2..hehe

Amni berkata...

betul2.. comel je dia pakai tudung.. hehe.... budak2 skang memang kot.. berani je nak pegi sekolah.. suka lagi ada.. dapat ramai kawan2, men2 lagi.. hehe...

pssttt... kat kuching plak petang yang selalu hujan.. hoho

kakngah berkata...

kat sini pun hujan ni..

aku g sklh masa rehat 2 hari jek. seken day tu tgk adeeb dh blh beli sndr...
lega aku...

Dee berkata...

wah..comelnya anak heze..bolat..cute betul..nak2 pakai tudung tu..dr permerhatian sy lah kan..budak perempuan mmg berani, maybe dorang cepat matang kot banding budak lelaki..dulu antar mimi kt kindy pun yg nangis boys je..yg girls semua rilex..

Hezesuze berkata...

mamasyaza
hehehe memang bulan ni akan ujan jek uols so don wory leh bangun lambat weken nnati haha

rinna
a ah kan...weols pun dulu cepat matang hehe

TM
yup agree wit that huhu

iman
insyaallah uols..balqis boleh!! hehe

eT
alhamdulillah uols...boleh ler weols keep blogging & bw kekdahnye hahahaha

amni
yelahh uols...thn ni weols tengok cuma 4 orang jek murid yang nanges berbanding tahun lepas punya lah ramai hehe

kakngah
sememangnye lege kan uols...dulu kalo si abang haruss weols berkampung seminggu kt skol haha

dee
bolat cam weols kan kan....hehehehe