Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Januari 05, 2011

Baru nak tau perkembangan kisah cinta mereka tup2 nan ado sambungan

oh follower blog http://jejariruncing.blogspot.com sudah mencecah 7ribu tu uols...wow!!!! salut ler kt dia huhu ...akak terjah ingat nak tau perkembangan kisah cinta depa tup2...



kisah How I Meet Incik Apex Part 5 tidak dapat disambung uols...uwaaaaa!! sedih ke ko wahai akak gonjeng...?? ishh idak ler sedih tapi citer cam tergantung ler uols haha...tapi kita haruss respect permintaan orang kan kan...its ok bebeh!! its your story kan..u berhak nak kongsi or not...betul tak?? yg penting weols doakan uols berdua bahagia sehingga ke jinjang pelamin hehe

pssstt...agak2 kalo akak buat kisah cinta ngan abg pomen ada tak follower mencecah camgitu rupe?? hahahahahahahaha

adioooss!!!!

17 ulasan:

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

Biasalah tu cerita orang tengah baru meletup.Jom suzie kita cerita cintan pasangan kita kat laman sesawang. ko lah mula dulu.

aMyErInAiMiE berkata...

hehhe.lawak la akak ni. cite jela cite akak. nk gk saye bace. sape xsuke cite cinta ni~~ :P

NurSolehah berkata...

haha..mesti lebih dri itu.. sebab semua teruja nak bace.. :)

Lelord berkata...

ekekekek buat arr nak tau gak citer chenta mu itu

kakngah berkata...

bila hal2 peribadi dikongsi dgn khalayak umum, mmg bnyk hati yg perlu dijaga...


kak, buat jek kisah cinta teragung mu ittew.... akn dtg anak2 blh baca.. :P

PUANSTOBERI berkata...

Rasanya elok juga derang buat camtu sbb tgh 'panas' ni kan. byk pihak tgh syok memperkata perihal derang.

Uols nak buat kesah cinta uols ke?
Aiols oke je nak baca..buat la.. teheheh

Hezesuze berkata...

cik ina
amboiii suke uols kan...ermm ok gak nie...huhu

amy
yeke uols?? ngeh ngeh ngeh cinta weols tak hebat cinta incik apex tu haha

nur solehah
tau xpe hehe

kak ngah
betul tu uols....tapi kalo sibuk nak jaga ati orang ati kita sape lak nak jaga haha

lelord
nak tau gak ke?? huhu

pnstoberi
aduaii ramai lak nak tau citer cinta ahkak gonjeng ye...ermm akan dipikirkan hehe

EiJa ZaQuaN berkata...

hehe..ape salahnya akak buat citer cinta bersiri akak pulak..hehe

mama tisya berkata...

**kak, be berkurang bila dh tamat tempoh iklan tu..so die akan ganti la be br

Ogy berkata...

sian depa ni mesti byk kena kutuk...

uols taip jelah..lum buat lom tau..hahaha

HaNTwO berkata...

hahaha cuba akak try buat...konfem trafik naik mencanak heheheh..

Hezesuze berkata...

eija
tengah pikir nie haha

mama tisya
ooooo camtu ek..thanks bebeh

hantwo
yeke trafik mencanak2..??? entah2 nan ado hahaha

ogy
kalo weols buat citer weols...uols wajib baca tau haha

zura@iwan berkata...

sy pon ada nak buat our love story....tp rasanya x de org bminat nak baca kut..haha

zue @ annaleeya berkata...

haah kan??? susah klu ader org jeles nih... sian si elia nih...

citer jer sis... konpem ramai nak tau luv story sis dgn abg pomen... hehehe....

Hezesuze berkata...

zura
eh sape kata tak minat?? weols minat nak tau nie haha

zue
malu arr....haha

rasp berkata...

dolu2 boleh le crite, time lum pamos amos...
nie tgh hangat dipasaran, biorlah rohsia....
nie pun mcm2 org dok kata...
kesian kat dorang...
doakan yg terbaik for them...

cuba cer cuba cer...nak tau gak u love stori :)

Farra Dhelina berkata...

ekeke tgu abg pomen bwk F1, msti blh pya!! ekeke