Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Januari 28, 2011

Macamana nak besarkan gambar dalam blog...??



Haaaaa amik ko rupenyea ramai lak **walhal 3 orang je yang bertanye huhuhu yang masih tak tahu camne cara nak besokan gambo kt blog kan...termasuk ler diri akak yang gonjeng nie ahaksss...

Ekceli weols pun tak tahu tapi berkat xtau malu sesat jalan katenye kan terus weols tanye pada si kulit putih gebus nie...so daripada situ ler weols study camne nak kasi beso itu gambo... now weols dah pandai!! huhu

ok ok pada yang nak tau cara2 nak gedabak kan gambo uols pergi jek klik jek url ini ye http://www.suziey.com/2010/04/latest-features-in-blogspot.html

Semoga berjaya uols!! sharing is caring kan....hehe


 

11 ulasan:

kakngah berkata...

wokeh!
aku terjah gebus sat na..
thanks beb!

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

amboi akak gonjeng dah jadi cikgu. Hang pa pandai ye buat semua tu.

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

amboi akak gonjeng dah jadi cikgu. Hang pa pandai ye buat semua tu.

aina yg gilo pepel berkata...

nak gak nak gak

[-suziey-] berkata...

tahniah dh berjaya..hehe..sharing is caring :)

Hezesuze berkata...

kak ngah
orait bebeh!!

cik ina
haishh mane ada pandai uols...ni pun belajo kt suziey hehe

aina
apalaie klik ler url yg weols bagi tu ahaks

suziey
tengkiu so much bebeh!!

sw33tdarling berkata...

hehehehe... besar gambar, nak tgk pun lawasssss

mama_umar_maryam berkata...

ohh,ilmu baru..maceh ahkak n suziey gebus ,hik3

Hezesuze berkata...

sweetdarling
tau xpe....cantik kan uols?? huhu

mama umar
sharing is caring kan uols hiks!!

EiJa ZaQuaN berkata...

oh ok thanks for the info..

akceli mmg eija guna camni jgk..cuma sbb column post eija tu kecik x muat kalo wat XL..

ni eija try besarkan dulu column post eija..agaknya baru x terkeluar kalo letak pic XL.

Hezesuze berkata...

eija
haa uols kene edit balik kolum uols tu..heheehhe