Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Januari 07, 2011

Sapekah ummi yang chik??

Kelmarin baca komen KAKYONG tanye sapekah Ummi yang chik...??puteri raja kaa?? golongan bangsawan ka?? huhuhuhu

Ekceli time kecik nenek weols panggil nama weols dengan panggilan Yang chik sebab ape?? sebabnye antara kazen2 yang sebaya ngan weols...weols ler yang lahir tak cukup bulan dah tu pulak ibu weols kata berat weols hanya bberapa gram sajork...adalah kecik cam anak kucing katenye hiks!!

So now bila dah married & memiliki cahayamata dan anak2 pula memanggil weols ngan panggilan Ummi so terjadilah Ummi Yang Chik...!! so kakyong...weols dah jawap segala persoalan yang bermain dibenak uols tu agagaga....**ekceli xde idea sebenonye nak buat n3 haha

jom cekidot nickname weols ye..
  • yang chik
  • kakak
  • ummi
  • akak gonjeng (sejak berjinak ngan dunia blog huhu)
itu jek...coz nama weols HEZE SUZE dah memang klasik kan...tapi now nama jek yang chik tapi badan tetap beso mihahahaahha

so apakah nama nickname uols..?? mai syare sikit....huhu

5 ulasan:

kakngah berkata...

just call weouls JENNIFER hoccay!!~




larikkkksss.....

kakyong berkata...

ok.. dah tahu dah.. kiranya heze ni memang bertuah la.. lahir kecil cenonet tp miracle, semngat juang kuat... ;)

takziah utk baby 1st Ummi Yang Chik tu...

SyahmiFikri berkata...

femes nye nama dia..

huahua

PuanBee berkata...

oh glemmer..hihi bee nama mcm2 paling best tipahbee

zura@iwan berkata...

oo..gitu rupanya..hehe