Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Januari 17, 2011

1st Giveaway by HEZE SUZE ditutup!!

Orait uols dengan rasminye
1st Giveaway by HEZE SUZE ditutup!!

Disini jugak akak nak bagitau
ada beberapa *walhal banyak tu huhu blog
yang join this GA
yang akak tak sempat terjah
dek kerana kebizian melanda
dan juga badan kureng sihat...

tapi don worries...all penyertaan
sudah ada dalam catitan akak
akak akan umumkan
pemenang yang betuah dalam minggu ni jugak

so tungggguuu!!!! & thanks pada uols yang sudi
mmeriahkan lagik GA akak gonjeng nie..
hope jangan serik lagik join okay..

9 ulasan:

dak eina berkata...

alhamdulillah.. sempat jugak eina join... hee

SyUhAdA berkata...

okeh..
smoga syu btuah..~

Putri_Aizat berkata...

ok...harap2 bertuah...

kakngah berkata...

aha! tak sesabar nk tggu result uols...
jgn tangguh lama2 sgt tau..
bkn apa.. ada segelintir organizer, bln 11 thn lepas GA tmt, bln 1 thn ni result tak gak kuar2... apa cer tuh??!

nanakimie berkata...

gudluck semua:)

deqlis berkata...

to all good luck

jom join GA nie...akak di tag
miahahaha
http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/01/1st-ga-promote-ilyi-natrah.html

mama_umar_maryam berkata...

hehehe,slmt mencabut undi kak ye..saye dan nk join,huhu,sapekah cinderella dpt kasut free itu...

umialya berkata...

Amin

Mrs. Asida berkata...

okay.. Insya-Allah