Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Januari 27, 2011

Akhirnye bersua jua...

Petang semalam akak ada date ngan somebody ye uols...gegeh buat temujanji @ Empire subang..oh ni 2nd time akak terjah situ...tapi 1st time ritu tak sempat nak jenjalan cuci mata just makan @ Belanga sajork huhu jom layan picta gediks weols ye hahaahah
Zaquan tengah menanti seseorang...ecececece...
Sempat jugak nengok orang naik slide nie huhu
teringat kat Nana coz dia pernah naik slide ni
amacam Nana besh tak naik bendalah ni?? huhu
Putera Ryan Daniel
9 month oredi
Oh sangat2 tembam ini budak...sungguh geram akak dibuatnye...sempat gak main ba ba cak dengan Ryan...clever boy and tak banyak karenah..pandai bawa diri sendiri huhu

My menu laksa @ nyoya kitchen kalo tak silap .........huhu

wit YAM Raja Saidatul Mardiah Raja Idris Shah
my adik angkat

Ini ler orang yang akak nak jumpa..akhirnye bersua jugak kan..hampir setahun tak ketemu padehal Kudiah duk area Damansara ajork huhuhu....so now  dah ketemu terus trubat rindu dihati ahakssss....!! thanks Kudiah sudi jumpa akak uols yang very the gonjeng ni hahahaha...hepi dapat spent time 2gether walaupun hanya seketika cuma...cewahhh!! lebiu poreber!! muaaahh!!



**thanks to suziey coz bagi panduan camne nak besokan saiz picta kt blog huhuhu

14 ulasan:

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

Nama dia tu cam familiarlah.dulu dia ni cam tomboy sikit.Selalu gak keluar dalam magazine.Adik gonjeng dah lama ke berangkat ngan dia (adik angkat)

feerairish berkata...

comei nyer zaquan.....

atty's berkata...

fuh ..clust adik angkat ko ze..

mummY2Y berkata...

sport shoe dia sma dgn weols la...huhu..

weols klu g empire takde benda lain nak tuju...toys r us tp skang kurang la kot nak g sana dah sbb ioi n alamanda pun da buka toys r us..yeehaaa!

♥MAMASYAZA♥ berkata...

fuhhh laksa tu sedapnyeeee, terliur dibuatnya

Matjoe berkata...

salama suze,

awak telah didakwa melakukan froud vote. dgn itu MZ telah diskaulifai

hik3, ececeh, lawak jer. tq datang blog sy. anyway vote awak matjoe kira 1 jer ekk

rasp berkata...

sronoks bila dpt ketemu yg dirindui kan.....

ieda berkata...

wah2 .. kita biler lagi uols nak jumpe2an nie :))

mama_umar_maryam berkata...

sonok kan jmpe kwn2 lame..saye ni dok tgh menjejak kwn gak.hehehehe

Hezesuze berkata...

cik ina
haishh mana ada tomboy uols...kudiah ni dulu main go-kart, racing sbb tu selalu kluar majalah lgipun anak raja kan...ahaksss hampir 2 tahun berangkat2 gtew huhu

feera
tomei cam ummi dia kan kan haha

atty's
xde maknenye nk clust2 kty...bese2 jek hahaha

mummY2Y
aiyarrkk weols tak prasan pun kasut yg dia pakai..huhu alaaa tak sempat terjah pun toy r us kt situ..haruss repeat lagik ni haha

mamasyaza
mmang sedap uols!!

matjoe
aduaaiii suspen jek uols...uiks xleh ek camtu?? hahahaha xpe yg penting weols dah undi MZ...hehe

rasp
uols bila lak nak jumpa weols nie?? haha

ieda
set jek masa uols...insyaallah kalo kene ngan keadaan for sure bleh meet up punya hehe

mama umar
sonok sehingga menjilat jari uols hahaha

mummysyafie berkata...

dear, yang slide tu macam mana main? tak pernah plak tengok slide tu..

Dinda Iva berkata...

akak...nampak macam susut je dalam gambar.....adakah benau...??

EiJa ZaQuaN berkata...

mcmmane nak besarkan saiz picta kat blog ni kak..?

kakyong berkata...

ni anak sultan/raja mana ni?