Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Januari 26, 2011

Lee Cooper pilihan mata akak

Yezzaaa!! semalam hampir kesemua meneka dengan tepat sekali...pandai uols teka kan....clap3 untuk diri sendiri ahakss....haaa sape xtau bleh terjah n3 semalam...huhu

Cermin mata Lee Cooper menjadi pilihan akak

Dah tiba masanye tuk akak check tahap kerabunan mata akak sekaligus buat cermin mata baru huhu...yelaaa xkan nak ganti cermin mata yang lama abis tu akak ko ni nak pakai apa kan kan...haha

belek punya belek sudah berkenan ngan brand Lee Cooper...lagipun ada sales kan tapi before that haruss ler servey harga....takot mahal lak...ujung2 bingkat + special lens (bila kene cahayamatahari lens jdi gelap) = RM390 ajeeeee....wah!! ok latuh kan berbanding cermin mata yang akak pakai sebelum nie RM500 uols xde brande pulak tu....hahaha

ekceli kan akak tak kesah brand apa janji cermin tu selesa dipakai & juga akak nampak uols huhu...oh ye akak ni jenis rabun silau ye uols...sampai tahap silau menjangkau ke 250 tu...haruss kalo ujan lebat dikala malam hari akak memang xleh drive... :)

thanks to abg pomen coz bagi bajet tuk akak tuko cermin mata baru tahun 2011 ni...love u poreber lah!! **kalo xdapat haruss puasa 23cm hahahaah




**dengar si kulit putih gebus nak beli sunglases brand ELLE katenye...dah dapat ke?? hehe

15 ulasan:

kakngah berkata...

pose apa yg 23 cm tuh??

Elin berkata...

huhuhu..kite pun baru buat baru kak. Tapi kira murah la akak punyer tu sebab bile kena panas die gelap kan. Cam member sy beli smpi 6 ratus lebih...huhu.

Pinky Pixie berkata...

amboi kak. Lee Cooper tu. hehe. xpenah nmpak gmbar akk dengan spek. bile dpt tngok ni. hehe

miss sue berkata...

best nye..nak gak..yg best bile tang panas tu..huhu

EiJa ZaQuaN berkata...

hehe..ohh ini la dia new look akak..mmg cantik..

ermm..btol tu..skrg ni kos nak wat cermin mata mahal..w/pun xde brand..

cermin mata paling mahal eija pernah pakai..cermin mata yg eija pakai skrg brand morgan ..RM600
itu pun pilih yg ada brand sikit sbb speck asik cepat patah jerk bila beli yg xde brand ni..huhu

Cute MuM berkata...

adus.. bilalah nak ganti speck baru nie.. pakai lens nie bila malam tak best.. silau..

PUANSTOBERI berkata...

pakai contact lense je la uols. teheheheh

ieda berkata...

wow uols tahniah .. mr hubby dah belikan adiah nie .. cantikkkk
huhuh bilerlahh weols nak dpt tukar yg baru .. lum rejeki layie :(

Dee berkata...

dee pun ingat nak buat speklah..mata pun dh x nmpk nombor2 yg kecik2 tu..

Ogy berkata...

WAHHH cermin mata pun ade jenama lee cooper ek...baru tau..haha darat sungguh

zura@iwan berkata...

wahhh..brand lee cooper..ok arr kak ada sales kan...time cenggini la nk beli pon..hehe

mummY2Y berkata...

sama dgn weols pun rabun silau tp control wat2 tak rabun..huhu..

sabo jek la..x dpt terus puasa ek..cis!

kakyong berkata...

okay la tuh.. ade rband lagi.. x sampai rm400 pun.. kakyong pun dulu tiap kali buat spek mesti cecah rm400..
tahun ni tak dpt nak buat kot.. kena gigih cari duit baru leh tukor..

Hezesuze berkata...

kak ngah
adehh uols xtau ke 23cm?? huhuhu

elin
kalo ikutkan harga mmg cecah lebih 5rat tapi ada sales tu yang dok sambar terus huhu

pinky
uiks sah2 ler uols ni rabun kan...kan banyak picta gediks weols yg pakai spek...ke uols dah rabun same cam weols kekdahnye ahakss

miss sue
better amik lens yang camgitu uols...xyah ler beli sunglases lain jimat kos kan hehe

eija
oh kira uols lebih sikit ler dari weols haha...spek yang lama mmg harga 5 rat tapi bila dpt yang baru nie kira puas ati gak...erge murah dari yang lama huhu brand lagik haha

cute mum
dulu weols pun pakai lens tapi bila dah jadi surirumah sepenuh masa ni malas plak nk tepek2 lens tu ujung2 pakai ler spek...lagipun kesilauan weols ni tak elok pakai lens better pakai spek hehe

pnstoberi
dah pernah pakai lens uols...tak sesuai tuk weols yang rabun silau nie ahakss

ieda
ni pun dah terlajak 2 tahun baru tuko kalo tak tiap2 tahun tuko hahahaha...

dee
haishh tu dah rabun tu uols...haruss buat spek gtew...

ogy
weols pun baru tahu time terjah kedai spek mata...sib baik weols servey2 dulu & try kat mata mana yang selesa...so ni lah pilihan weols...lee cooper haha

zura
tau xpe...kalo xde sales haruss mahal kan uols...ngee

mummY2Y
wah berlagak xrabun ye uols..bahaya tu kalo drive memalam buta..payah uols nak berjimba2 nanti ahaksss...pose 23cm tu acah2 jek....huhu

kakyong
alaaaa duit orang tempah signature/watermark dah boleh uols buat spek baru kan kan....hehehe

mummysyafie berkata...

dear..nor pilih morgan. sesuai tuk muka yang mulat ni ha..nyway..caiyok la ada spek baru