Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Sabtu, Januari 29, 2011

Jenjalan @ Subang Parade

Plan harinie nak bawak anak2 jenjalan cuci mata @ Subang Parade ye uols...rasenye dah lama tak terjah sana...hope cuaca ok sajork...kalo ujan haruss malas nak kluar kan...if jenjalan terserempak ngan akak...tegur lah ek...kot2 akak tak kenal almaklumler akak kan pakai 4 mata huhuhu

Ahad plak ada jemputan majlis cukur jambul @ Meru, klang...so trimas pada yang sudi jenguk2 my blog...taking care uols and HEPI WEKEN!!

muaaahhhh!!



**yeahh nampak tak header baru akak...?? thanks to anje ye coz buat tutorial kt blog dia...sharing is caring kan kan anje....huhu

11 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

sakam heze..lama x nyoping kt subang parade....

Nisa' Azman berkata...

salam kak heze..
wah, ari nie sy n famly plan nk gi subang parade la.. ^_^

sw33tdarling berkata...

selamat berjimba2....!!

rasp berkata...

enjoice and take care....

kakngah berkata...

kelasssss header uols!
yg paling kiri... paling comey
ahaks!

aMyErInAiMiE berkata...

laahahh..awalnye akak ke saneee...klu x sy ade berbazaar...tp mggu ni xde..lg 2minggu..12 n 13 feb.dtg tau nnt!hehe

happy weekend!

ieda berkata...

eppy weekand uols :)

Hezesuze berkata...

azatie
pergi jenjalan jek uols...tak sopink jek....huhu

nisa
adehhh xde contact no uols lak kalo tak leh jumpa kan...hehe

sweetdarling
xde nye nak berjimba2 uols...fulus nan ado hahaha

rasp
thanks bebeh!!

kakngah
hohohoho yg paling kiri tu ler idaman kalbu gtew ahakss

amy
ekceli weols pegi sana pun jenguk my frenz yang ada jualan bazaar kasut disana....ngeee

eida
uols pun sama hehe

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

Adik gonjeng, nak tanya sikit boleh? Seminggu ko tukar header berapa kali?

Cukup cukuplah tu, yang ni dah cantik banget. Anak ko yang perempuan tu sweetkan.Rasa nak cubit je pipi dia.

Ogy berkata...

wahhh dh pandai buat header sendri ke uolss...jelesss nih

harun berkata...

As salam, kalau pergi langkawi jgn lupa singgah "MH Saujana Enterprise" ada jual minyak gamat sapu utk masalah kaki mcm ni. Anak tauke kedai ni pun ada masalah mcm ni tapi dah ok.saya ada singgah kat sana kerana anak saya ada masalah sama tp dia masih dlm rawatan dan anak saya ada sejarah sendiri knapa jd mcm ni.