Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Januari 11, 2011

GA 3rd blog besday

klik jek banner kalo nak join =)
tarikh tutup 11 feb 2011

oh sempena 3 tahun kakyong berblogging so beliau dengan sukacitanye menganjurkan GA 3rd blog besday nie...haishh mane leh tak join kan uols...haruss!!!

Uols harus pilih hadiah mengikut kategori tau dan nyatakan sikit nape pilih kategori itu huhu

1. blog make-over 1 : 2@3 column + template background + header + footer banner + susunatur widget + watermark + signature

2. header + footer banner + watermark + signature

3. header + watermark

4. watermark + signature


kakyong!! weols pilih No 1 coz weols rasa blog yang ada nie tunggang langgang sikit ler...weols main tepek jek gajet2 yang ado....huhu...lagipun hampir 2 tahun weols guna pakai background blog yang ado nie sebabnye weols tak reti nak edit2 bagai...sedih disitu!! :( ada gak try edit gambo2 yang ada ingat nak buat cam kakyong ujung2 tarak jadi hahahaaha

orait itu jek weols nak cakap hehehe....eh eh sape nak join dipersilakan ye... =)


7 ulasan:

zura@iwan berkata...

gud luck kak..

Dee berkata...

good luck sis..

kakyong berkata...

Heze,
punya lah setia.. 2 tahun berblog guna background yg sama... caya lah..

gud luck ya... ;)

Hezesuze berkata...

zura
thanks uols

dee
thanks dee

kakyong
haaaa tau xpe sbb weols tak reti nak godek2 ye...huhu

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

Lady contest, good luck.kalau menang lempar kat sini cikitt.

SYaMiLa berkata...

gud luck yea...

My recent post "SyamilaMohdDotCom catat pengunjung terbaik… ;-)"

Ummi Hanie berkata...

salam,gudluck yer ;)