Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Januari 25, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

klik banner kalo mau join huhu
tarikh tutup pada 1 mac 2011


oh ekceli kan uols mood bercontest dah nak ke laut sekali sis RASP telah tag weols tuk join this contest...disebabkan weols tertarik menarik terus join ler ahakss!! bersemangat kembali katenye hiks!

Puas weols godek2 picta yang menarik ...so ni ler hasilnye picta yang weols pertaruhkan huhu

anak2 weols yang tersayang...
clust kan gaya memasing haha

Kalo saya menang, saya nak belanja anak2 makan eskrem Baskin Robin huhu...

Rakan ditag adalah:-
gud luck uols!!

8 ulasan:

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

Geram sangat ngan anak perempuan ko tu.kalau dekat , nak cubit je pipi dia.comel

wida berkata...

good luck

Hezesuze berkata...

cik ina
ngan ummi dia uols tak geram ke?? hahahaha weols pun pp tembam ape haha

wida
thanks bebeh

Sidratul Muntaha berkata...

huh
sempat lagi ko tag aku kak!
arini bru dan nak bw.
semalam bwk ara gi keje

chiqkin berkata...

pandainya anak2 kak heze posing....comel! :)

EiJa ZaQuaN berkata...

goodluck..
wah kalau menang..sakan la budak2 tu makan aiskrim Baskin Robin ye..

mummY2Y berkata...

watie tu weols ke?
adoyaii..bw pun x lepas soh masuk contest plak dahh...adeh

siti fatimah berkata...

salam..hye kak tq join ! good luck :)