Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Januari 26, 2011

My heartbeat

Orang sibuk sign up heartbeat ko pun sibuk sama ye akak gonjeng....huhu...yelaaa klik2 je dapat habuan sape tak mau kan uols kan hehehe...

so uols plez ler bantu akak gonjeng uols ni klik HB akak ye...





TERIMA KASIH!!



**setiap kali bw and after baca n3 uols...dengan rasa gembiranye akak mengKLIK hb uols...ngegh ngeh ngeh...

13 ulasan:

Ogy berkata...

MALASNYAA NK BUAT..BUATKAN AI UOLSS....

OPSS SORY TERCAPSLOCK PULAK

atty's berkata...

samaler ze..kty pun .tiap kalo bw..mesti klik hb kawan2 tolong menolong kita ye

mummY2Y berkata...

sama2.. da cash out jgn lupe belanja!

zura@iwan berkata...

sy dh click utk akak...

MiMie AddNin berkata...

hye akak..
utk akak...
sy dh klik..klik..
hehhhee!!
jgn lpe blanje aiskrem nnt yee..

Sidratul Muntaha berkata...

klik hb akak jugak

MahaMahu berkata...

Mcm mana nak buat akak gonjeng ni nak dpt berapa ni tak faham terang kan detail wahhh detail ni..

kakyong berkata...

dah klik 1 utk lawatan hari ni.. ;)

Farra Dhelina berkata...

welkam!! hb utk akk!!

Mama Zharfan berkata...

me dtg click ur HB :)

nak mintak tlg vote kalau sudi. tq in advance yer
tlg vote utk MZ!

Hezesuze berkata...

ogy
haisshh uols ni kalo ada mr b terus jadi rajin kan kan...alaaa uols klik jek kt hb weols...kt situ uols sign up ler cam bese...huhu

atty's
lebiu kty...ze pun blajo dari kty nie...tolong menolong amalam mulia kan kan...

mummY2Y
opkos uols....huhu

zura
thanks uols...weols pun dak klik kt hb uols...kan weols dah kata everytime bw haruss klik mengklik haha

mimie
insyaallah kalo dapat banyak jangan eskrem...lunch terus weols banje haha

ayu
toceh ayu...weols klik tuk uols jugak ngeeee

mahamahu
adeehh uols klik jek kt hb akak...pastu sign up ler xkan itu pun xreti hahaahha...nk buat tutorial akak xbape nak reti ler hehe

kakyong
tengkiu very much uols... :)

farra
toceh2...

mama zharfan
thanks bebeh!! will vote 4 u...

nadia berkata...

akak gonjeng! ;)
nak buat jgk la HB niiii...
mcm best jee...
meh nadia klik2 akak punya k..

tigrismalaya berkata...

HB oh HB...da klik da uols punyer..