Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Januari 07, 2011

Produk AREZZO

Jenjalan beli barang @ giant shah alam pastu ternampak ada orang duk lambai2 kt ibu akak...terus jek ibu akak pergi ke situ...**kaunter betul2 depan cashier giant...so memang tak bleh nak larik mihahaha

so ni lah hasil rembatan ibu akak...ater ati memang kocik di pujuk di rayu bla...bla..bla..terus cair ibu akak ahakss...xpe uols yang penting ibu akak hepi kan kan...duit bleh dicarik yedok?? huhu

microwave oven

induction cooker
Free stainless steel juicer extractor
so dapat 3 item

ni pestime akak dengar produk AREZZO nie...katenye buatan German..more detail uols leh terjah http://www.arezzo.com.my.

Demi ibu tercinta kan...dah berkenan tak bleh nak buat ape hehehe...lagipun akak nan ado lagik microwave camgitu uols..so bila dah ada nie haruss nak try masak ayam golek huhu...sape ada resipi ayam golek ke ayam panggang ke ayam percik ke..jangan segan2 bagi tau akak ye...huhu

uols pernah dengar tak brand AREZZO ni..??
ke uols dah ade..so what brand yg uols guna??



**hepi tengok bila ibu kita hepi kan kan...syukur dengan rezeki ALLAH swt...

7 ulasan:

mama_umar_maryam berkata...

klu buat ibu kite heppy..kite pon akan happyyyyy je spjg mase,murah lg rezki kite sbg anak ;)

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

Akak belum ada microvae lagi. induction cooker akak cap cino. Rajin ye ko melayan keranah ibu, mesti anak manja ibu ni?

linahilmin berkata...

sis, induction cooker tu brp rm?
tq

Hezesuze berkata...

mama umar
yezzaaa!! hehe

cik ina
ni pestime weols beli microwave uols...ni yang duk gegeh nak masak ayam golek versi ahkah gonjeng kekdahnye hehe..ishh not anak manje but weols anak yang sulong huhu

lina
RM3299 weeehhuu

Farra Dhelina berkata...

kasih ibu membawa ke syurga kan kak..

*adei..kita mmg tk tahu pun pasal ni semua..al mklumlah takde rmh sendiri..menumpang je..heee

kakyong berkata...

mikrowave ni sebenar tak bagus.. antr penyebab kanser...

btw, suka kalo dpt 1 induction cooker... walllaaa nampak kelas gitu..

fyda841030 berkata...

Hi... Klau ada sesiapa yg masih ad microwave oven mmanual book , tlg whats app @ call sy ye.. Urgent tq 0122145744