Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Januari 25, 2011

Saya menang moto!!

Haish idak ler akak menang moto uols...propa jek mihahaha...ater last sunday gegeh abg pomen ajak weols anak beranak pergi kt padang go-kart ELITE tu uols...katenye nak tengok Nick beradu tenaga race moto gtew...layan jelah...lgpun Nick ni akak kenal...huhu

tapi apakandaya ujung2 CANCEL lak event tu sebab ape..? sebab dowang ada event karting lak tuk kanak2 huhuhu....baru akak nak tengok camne en Nick kita race moto...ujung2 jenjalan ke Mydin subang beli kaler anak2.... :)

oh ye nak tengok ke en Nick kita tu..?? hensem tau ahaksss!! tapi awas!! 2 kuota sudah dipenuhi so masih kosong lagik 2 kuota ahakssss....jangan mare ye Nick haha

























scroll lagik











































taraaaaa....

Tak jadi race jadi model cukup ler ahakss!!

Abg pomen tengah bergosip nie huhu

Bak kata abg pomen pada si Nick nie...camne event tak jadi sebab ko pakai seluar panjang ler Nick...hahahaha akak bantai gelak uols yelaaa bukan ape...sepanjang event rally or sepanjang perkenalan akak ngan si Nick ni memang tak pernah nampak dia pakai seluar panjang...mesti pakai seluar pendek takat lutut tu uols...huhu thats y ler event tu cancel hahaahha...

zasssssssssssss!!!

9 ulasan:

atty's berkata...

uitt..tu abg pomen mintak petua berbini 2 ke kat nick tu!

rasp berkata...

wahhhh.... 2 kosong ek amvoi...
promot lagi hahahaha

ieda berkata...

heheh amboi2 .. :)

eT berkata...

hehe..kalo menang moto td nk tompang..ngeh3..

nyway nak ajak join sini..
ada lagi masa lebih kurang 10jam..hehe
http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/01/hadiah-fm-dari-abu-dhabi.html

Cute MuM berkata...

tajuk gempak tue.. teringat iklan "power root" hehehe..

EiJa ZaQuaN berkata...

hehee..igtkan btol menang moto td..
ok la xdpt tgk race motor..dpt jenjalan pun okey..:)

mummY2Y berkata...

kaye ke uols..klu kaye kasi k.ina masuk kuota no 3.... matilah statement camni..larikss

zura@iwan berkata...

ingt dpt moto dh sbiji...hikss...

Hezesuze berkata...

atty's
berani arr abg pomen berbini 2 hahahahaha

rasp
huhuhu

ieda
:)

et
orait bebeh..!!

cute mume
hahahaha tajuk haruss gempak uols

eija
a ah betul tu...dpt spent time ngan family pun dah kria ok kan kan

mummy2y
uiks nak ke si ina tu..?? huhu weols xde hal punya haha

zura
xminat moto ler uols...haha