Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Januari 28, 2011

Abg pomen berdiskusi about event rally 2011

Last weken nan ado aktiviti haruss ler berkepit ngan abg pomen follow dia pergi meeting @ FA Racing di area Shah Alam...beseler meeting tuk event Rally this year + bajet segala bagai huhu

 Aduaaii agak2 bajet tuk crew boleh kurangkan tak?? - FA Racing
Ermm harga boleh dirunding lagik tapi janganler bayo RM50 sorang tuk crew..huhu - Wid'dy Racing Consortium
 
uiks pekes abg pomen ku tertido kaaaa?? mihahahahaha

Selain daripada event rally musim 2011 ni dowang jugak meeting pasal event K4 GP 24 HOURS OF SEPANG 2011 ...drive kete 24 jam uols....dimana abg pomen salah sorang drivernye...huhu percaya ke?? mula2 akak nak join sama tuk event 24 jam drive ni uols ...yelaa nak gak merasa drive kt litar sepang tu kan...abg pomen bagik jek tapi alasannye anak2 sape nak jaga??? haaaa amik ko...betul gak tu...nak bawak bibik...bibik sibuk lak tolong ibunda kt dapur...jawapannye akak just bagi sokongan padu 200% kt abg pomen and driver2 yang lain...

Kalo uols nak tengok abg pomen drive @ Sepang mai ler datang..dialu2kan...boleh jugak jumpa ngan akak gonjeng huhu...event start pada 12thari (12/002/11) sehingga 12thari (13/02/11) ....berkampung kat sepang ler gamaknye ahakssss...

5 ulasan:

atty's berkata...

kalo ze dpt join besh tu kan .

[-suziey-] berkata...

ecewah..abg pomen rally..awwww..hehe

Dinda Iva berkata...

chaiyoookkk abang pomen...hehehe

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

abang pomen muka serius di situ. rally ouwwww menarik.

Farra Dhelina berkata...

waw ber rally ye?? cayalahhhh