Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Disember 24, 2010

50/50

THANKS!! pada uols yang sudi bagi
komen kt entry INI

terkejut gak erge ribu riban ye...
ekceli my BFF nak letgo henbeg COACH tu
dengan harga RM500 ajork..

condition masih elok lagik
coz dia jarang guna...huhu

berbaloi kah akak beli henbeg tu uols??
tengah berbelah bagi hehe

oh ye kalo uols nak henbeg tu let me know ye
my BFF mmg nak jual henbeg tu...

7 ulasan:

linahilmin berkata...

Sis..., ada shopping blog yg jual ni brand new from US dlm rm600+ je carryall ni. Mmg le beli kt kl mahal sket especially klu baru kluar kan!
Tp seriously kita sker pattern carryall ni, elegant aje!

EiJa ZaQuaN berkata...

ermm.. kalo mampu n condition pun ok..beli jerk la kak..

mummysyafie berkata...

yang..kalau berkenan beli je. nor suka gak pattern ni, tapi sebab kaler pink kan..takut cepat kotor

rasa² nya kalau brand new kat butik dalam 1K gak kan..tapi kat singapore mmg murah yang.

mama_umar_maryam berkata...

pejam mate je kak oiii..sure tahan henbeg ni walau 10 taon sekalipon,hahahaha

Ya ALya berkata...

kalau berkenan n duit ada beli je....yg penting suka kan....cam saya duk diam2 n tgk2 je la......

kakyong berkata...

takut nak beli.. huhuu
tp kalo mampu, sambar jer.. kalo jenis suka bertukor2 henbeg, mungkin kena pk byk kali ler.. supaya tak rasa ralat mengelluarkan RM sebanyak tu...

Hezesuze berkata...

lina
haaaa yeke?? meh sini url blog tu leh sis terjah ahakss

eija
kalo ikut kemampuan weols mau jek bayo 2x hahahaha

mummysyafie
ishh weols memang tak mampu nak beli baru or ori dear...dapat 2nd hand pun jdi lah ikut mampu kan hehe

mama umar
kalo pejam mata mane leh nmpak uols mihahahaha

ya alya
memang berkenan tapi duit yang tak cukup nie hehehe

kak yong
ekceli weols ni memang tak suke tuko2 henbeg uols...tapi kalo setahun sekali jek tuko baru huhu