Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Disember 29, 2010

Miss uols so much!!

Rizz ~ Rhuddy ~ Qilah ~ Pojie
Miss uols so much bebeh!!

Nape GENG OF FIUS..?? oh ye kerana sume kepala weng sudah...kira urat2 pale sudah putus kalo berjumpa huhu...that's why digelar camgitu hehe **lupa sudah sape yang bagi gelaran ni wakakaka

Kalo uols nak tau..ni lah bloggers gathering yang pertama akak join...kira pestime ler akak jumpa bloggers2 diatas ...bila memasing duk komen kt blog and then terus jek weols jadi macam dah lama kenal...time nie weols baru balik mandi manda @ PD dan terus terjah The Mines...oh ye time ni jugak pestime akak jejak kaki ke The Mines...jakun okay...agagaga...

tapi...tapi...now sume duk bizi ngan kerjaya memasing...percaya tak hampir setahun tak ketemu dowang nie...uwaaaa!!padehal sume duk area Selangor & KL jek hehe
  • Rizz ~ bizi ngan kerjaya baru @ hotel sekitar KL & nan ado new n3 daripada beliau...betapa bizinye dia kan hehe
  • Rhuddy ~ bizi ngan kerjaya @ DBKL..ermm now dah lama xupdate blog & FB terus didelete..hadoooi!!
  • Qilah ~ dulu dikenali sebagai Ratu Lesung...new kerjaya @ sekitar Subang...last time jumpa kalo tak silap buffday Yaeesh last year...pastu terus tak bersua muka...hanya di FB bertanya kabo...update blog pun ikut mood...dulu amat tegar sekali haha
  • Pojie ~ bizi ngan kerjaya @ kelana jaya & ada jugak contact thru sms, FB...oh bloggers yang agak rapat ngan akak...last dengar citer sal gadoh ngan housemate & now dah pindah rumah lain ekekekeekke...
Ermm kalo lah dowang nie baca blog akak...just nak says that akak miss uols so much!! teringat kenangan2 manis kita @PD, @air terjun ulu yam, @air terjun batang kali & juga sessi karok...huhuhu

Yang besh nye akak leh syare anything ngan dowang nie...suka duka gelak ketawa sumenye dikongsi bersama..no hurt feeling...bila jumpa mau bergegar persekitaran ahakss...cuma now sume bizi ngan kerjaya memasing...its ok bebeh!! hope relationship yang terjalin akan terus bersemi hingga akhir hayat..Insyaallah!!




**ermm tahun nie tak dapat buat open house raya disbbkan bizi ngan tempahan catering..hope tahun depan kita bersua..insyaallah!! :)

15 ulasan:

mama_umar_maryam berkata...

uishh..mesti diorg touching klu bace nih ;)

rasp berkata...

mau tak rindu dah setahun tak jumpa...
dah tu, even tru alam maya pun tak jumpa....
insyaAllah akan jumpa gak one day...

Farra Dhelina berkata...

waw best ade geng mcm ni kan kak!! happening hidop!

atty's berkata...

kita pun dah lama tak jumpa kan..

PUANSTOBERI berkata...

aiols pun rasanya entah bila nak jumpa uols lagik nih.
Tp uols ni mmg happening..dan aiols tak segan segan nak jumpa lagik. teheheheh

mummY2Y berkata...

oo diorg ni pun da x tegar cam weols ek..hahaahaha..
wei bday yaeesh thn ni ler bln 7 aritu weols wat..da luper ke? very der kertu.woohoo

psst yeke weols x bw kat sini.. whoops sowi..lalalalla

NurSolehah berkata...

sy xpernah lg jpe mne2 blogger :(

ble nk jpe akak ni.. hee :)

ieda berkata...

sedih jer weols baca nie huhuhu

Dee berkata...

rindu juga ngan geng2 pavi sy dulu..hehehe..

kakyong berkata...

tu lah kan, bila dah masing2 menyepi, mesti rindu...

Hezesuze berkata...

mama umar
hope dowang baca lah kan..ater bizi bebenor kekdahnye haha

rasp
tu ler psal...skrg nie setahun kejap jek masa kan uols

farra
mmg hepening giler farra bkawan ngan dowang nie...ada jek bahan yang nak dibuat huhu

atty's
tau xpe...padehal duk kajang jek kan kty...heehehehe

pnstoberi
yezzaa!! nanti kita jumpa lagik ek

mummy2y
hohohoo sudak tuko name ke?? eh yeke bulan 7?? adeeehh kelupaan sudah...very kertu kan hahahaha

nur solehah
ritu duk sunway xmau calling2 weols...kalo tak leh jumpa kan laga2 pp hehe

ieda
jangan ler sedih uols..huhu

dee
wah uols pun ada geng ek hehe

kakyong
uwaaaa!! mmg rindu sangat2 uols...uols lak bila nak ketemu ngan weols nie haha

mummysyafie berkata...

semoga persahabatan uols berkekalan...

saya pun tak taw sampai bila nak terjebak ngan dunia blog ni.

Hezesuze berkata...

mummysyafie
eh eh sameler ngan weols....huhu

||| PöJìé PööH ||| berkata...

huwaaaaa sangat tacing ada gak yang rindu sama saya.. yahh rindu semuala.. nak hangout ngn akak apakan daya, gadis litar byk komitmen kan. haha.. ehh bukan last jumpa Qiela masa makan2 tuh ker? btw itu gak last kita jumpa kan? lama gila. miss u!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah berkata...

sesungguhnya dan sememangnya kita dah lama sangat tak bersua muka... rindu gegila kat korunk sumer... dan sangat2 lah sedih bila mengenangkan our relationship yg sentiasa ada walaupun berjauhan dan harus membuat reunion putus fiusssss