Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Disember 09, 2010

Koleksi perfume akak gonjeng


Mari kita check koleksi perfume akak gonjeng huhu...



Paling spesel perfume Mariah Carey kaler pepel tu....adiah buffday pemberian daripada bro corey yang berada nun di perak sana...tapi bro corey beli secara on9 kat obesi...katanye lebih murah...huhu
perfume peberet akak...

entah ngape banyak2 perfume koleksi akak nie..perfume versace red jeans ni menjadi pilihan utama akak...idung nie suka sangat baunye...huhu kalo uols nak tau takat nie ada 12 botol perfume ni dalam koleksi akak tapi sumenye hampir abis ler...ahakss!! dah kata peberet kan haruss guna sampai abis ngeee

Lolita lempicka tu besh jugak baunye tapi erge mahal gilos...hehe oh ye sume perfume nie akak beli dengan duit sendiri tau hasil titik peluh time koje dulu2....now kalo nak beli perfume haruss on9 sajork....sumenye di hujung jari kan uols huhu

apa perfume peberet uols pulak..??? a
dakah citarasa kita sama?? hehe




**now abg pomen pakai perfume kluaran hijaz tu...sedap sangat baunye...

20 ulasan:

NurSolehah berkata...

wah akak.... byknye... mesti mhl2 ni..

sy pun ske kumpul2 perfume..

Tp skunk suka yg body shop je :)

aanie berkata...

bestnya tgk koleksi perfume ni..
sy pakai clinique je dr dulu..takut nak tukar yg lain..takut x sesuai..hehe..

EIJAM'S FAMILY berkata...

biler EFB masuk jerk entry akak gonjeng pasal minyak wangi nie.. berbau harum beb.. maklum ler koleksi minyak wangi banyaklah katakan.. chaiyok akak gonjeng... huhuh best nengok koleksi2 tue semua

kak ina mail berkata...

suzie campak satu.akak tak mampulah.ko tauke catering.

~ Lady ell ~ berkata...

uih, bnyknyer...mahal2 pulak tu.ell dpt bodyshop pun dh kira baguslh tu..:)

[-suziey-] berkata...

wooo byknya..sy xde collection..hehe pakai pn jarang2..

Nieza Ishak berkata...

wahhhhhhh banyaknya kak

saya nyer Dior dah 3tahun tak habis2, malas dah nak beli ;)

mama_umar_maryam berkata...

dulu konon2 nk buat collection,las2 hentam sajalah ape yg adaaa..hahaha

tigrismalaya berkata...

i loike miracle-lancome forever n ever + jadore pon best

Tapi katakan tidak pada issey miyake...feninn baunyer

Abg pomenku suka gio tapi awas weols bagi dia guna time berjalan sajork, time berpomen tak perlu itu semua, pakai jer la bedak baby irfan..muahahhaha..tapi dia diam2 beli parfume pe tah dr bodyshop (kaler biru)utk acara berpomen

εïз mummyHaza εïз berkata...

uitt... boleh buat perfum dhop nih... kite pakai happy clinique tu jek.. itu jek yg kenan kat hati.. hehehe

Farra Dhelina berkata...

byknya kakkkk..sy tak byk sgt guna perfume.. sebotol pon btahun2 baru hbs hehe

EiJa ZaQuaN berkata...

byknye koleksi perfume..dlm byk2 koleksi perfume akak ni eija cuma pernah pakai DKNY apple tu..itupun dpt time hantaran ..hik3..

ntahla eija serasi ngan bau ferfume pink fanbo..mmg dh berbotol2 pakai pink fanbo tu..

Connie berkata...

versace red jean mmg sdp baunye... tp kite guna time mase belajar dulu jek...

Iman berkata...

Banyak nyer...tapi saya suka dengan perfume ni sebab botol2 benda alah ni cantik2 dan ciut2 gitu...

Dee berkata...

suka yg biru ralph tu..sedapkan bau dia..

Hezesuze berkata...

nur solehah
ater dulu time keje dapat gaji jek haruss beli perfume huhu..body shop weols suka white musk sajork hehe

aanie
sesekali uols try ler perfume dlm koleksi weols nie..coz weols suke bau yang lembut & halus jek tak suke yg bau nye keras hehe

eijam
amboiiii berbau harum ye hehe

kak ina mail
ishh weols kuli jek..tokeh ialah ibunda weols mihahaha...meh kita ketemu bleh weols campak 1 perfume kt uols haha

lady ell
ermm tapi now weols dah kurang beli perfume coz masih ada lagik perfume yang tak digunakan lagik hehe

suziey
ok latuh...hobi memasing kan hehe

nieza
dulu memang peminat tegar perfume..now tunggu org sponser jek mihahaha

mama umar
tapi weols tak boleh tandingi erra fazira..koleksi perfume dia 1 almari uols hehe

tigrismalaya
yezzaa weols pun tak suke issey miyake tu..baunye menyakitkan idung weols hehe...ishh kalo kt wshop mane bleh pakai perfume uols...sayang kekdahney kan hehe

mummyhaza
dulu weols pn setia ngan red jeans ni ujung2 try ler pulak perfume lain...so far sumenye berkenan kt idung nie ahakss

farra
mak aii betahun2 tak abis huhu

eija
weols pun baru try dkny tu tapi tak bape berkenan pulak hehe

dee
a ah biru ralph tu mmg sedap baunye..

Rinna berkata...

Wahh byk nyaa koleksi Suze.. Semuanyaa wangi2 belaka..

Saya pun suka ngan wangi2an nie.. Kalau perfume yg Ori gini tak selalu sgt guna.. Saya byk beli ODP jerk wat pakai gi keje.. pun wangi jugak.. :)

~~nAzIrAh aShAr~~ berkata...

hee..same la kte..ske pkai perfume..kte ske pleasure estee lauder tu..hee..cam bau bnge cina..tpnow agy ske pkai perfume paris hilton ngan nina richi..akak try la..hee~~

mummysyafie berkata...

saya minat kat Eden tu. tapi susah nak jumpa skrg ni.

Hezesuze berkata...

rinna
weols suke perfume yang baunye lembut gtew..yang keras2 xsuke hehe

nazirah
wah perfume paris hilton & nina ricci lom try lagik...haruss try nie hehe

mummysyafie
yelah uols...memang payah nak jumpa...kalo ada dah lama weols beli hehe