Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Disember 15, 2010

Jom mandi manda @ Wet world shah alam


harinie akak nak bawak anak2 pergi mandi kt wet world shah alam huhu
dah lama dowang mintak nak pergi sini tapi akak wat dek jek mihahaha
so dsbbkan kazen akak nak pegi makenye akak ON sajork..
senang dia nak jaga anak2 akak mihahahaaha

so kalo sesapa nak jumpa akak gonjeng sila ler terjah
wet world ye....triak jek akak gonjeng..huhu

oh ye bila akak enjoy kt situ makanye xtvt BW terbantut hehe
insyaallah akak bw di malam hari...kalo tak letih la ek

k chow bebeh!! taking care ye...

13 ulasan:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah bestnya nak itot boleh kita dari hari tu plan nak pi tapi tak pegi2 lagik

Nad @ MamaZakwan berkata...

sama la anje..kite pun baper kali nk p, tp tak pegi2 lagi..nnt update la best ke tak ek kak suze :)

honeyvsbee berkata...

akk gonjeng akk gonjeng...gitu ker kak? haha

Nidza berkata...

bestnya....

saya ni langsung tak pernah pergi situ...insyaallah...

NM02 berkata...

baru je lepas p wet world. naik tak gelongsor biru tu? best kan???

Iman berkata...

waaa...best tu kak...ni kes nak menggoda suh saya gi la tu...Huwaaaa

mama_umar_maryam berkata...

hv fun kak..kitorg arini g ancasa PD ;)

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

suzie, dah lamnya tak pergi kat situ.situ best, boleh seludup masuk makanan, jangan cakap ngan orang lain tau. makan situ mahal. akak curi bawak masuk bihun goreng .boleh ?

Mah@mahu berkata...

Amboi mandi tak ingat kat org bukan main lagi kan... servay di terima TQ, tapi untuk cenderamata tak dpt lah hehehehe..

mummysyafie berkata...

tak pernah lagi bawak kids pegi sini..nampak macam best.

Mama Zharfan berkata...

me dh few times dtg sini sbb me suka tmpt ni kecik--sesuai utk anak2 me yg masih kecik :)

Zura berkata...

xpenh g sana pdhal bkn jauh pun

Papa Mifz berkata...

mmm...best x kak wet world shah alam tuh...Papa Mifz ni nama je duk S.Alam...tp x pernah terjah pun ke situ lg..huhu